Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 27. týden (29.6.2020 - 5.7.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Týden, který začíná volným dnem, je vám neobyčejně sympatický. Navíc budete méně unavení, než obvykle, a tím i v podstatně větší pohodě-krásně si to užijete!

Býk

Rady, které vám dává, jsou opravdu nepoužitelné,navíc máte pocit, že si z vás jen dělá legraci. To, že po něm něčím nehodíte, berte jako své velké životní vítězství!

Blíženci

Pocit, že nechcete nikomu a ničemu ustupovat, je stále silnější. Právě proto je potřeba, abyste se vy dva semkli a domluvili se, že budete neústupní oba!

Rak

Budou s ním potíže,neustále má pocit, že se mu dostatečně nevěnujete. Vůbec mu nedochází, že vás od sebe ještě nedávno odháněl a tím toto vaše jednání vyvolal.

Lev

Nezapomeňte, že Beran je nyní pod velice intenzivním planetárním tlakem! Právě proto byste se měli chovat rozumně a jeho stresy ještě nezvyšovat.

Panna

Než se rozhodnete, že mu opět ustoupíte, přemýšlejte, k čemu to bude. Hvězdy radí, že by naopak bylo lepší, kdybyste vyrazili do protiútoku!

Váhy

Šance na pozitivní změny je velice vysoká. Musíte si však ohlídat svého miláčka. Má strach, abyste ho nepředběhli, a pro jistotu vás připravuje o veškerou sebedůvěru, kterou máte.

Štír

Když vám říká, že s vámi nutně potřebuje probrat něco, co je pro něj životně důležité, čas si udělat musíte. Když si ho neuděláte vy, velice rychle se najde někdo jiný, kdo ho mít bude.

Střelec

Váš partner se bude hádat i tam, kde byste to vy vyřešili rychle, lehce a elegantně. Pokud nechcete mít dalšího půl roku zcela zbytečné problémy, k ničemu důležitému ho nepouštějte!

Kozoroh

Váš miláček se projeví jako skutečný hrdina. Pokud si na vás někdo troufne, nemusíte ani otevírat pusu,Váš partner se ozve tak, že to nebude potřeba.

Vodnář

V pondělí, kdy máte oba volno, si především užívejte. Práce je sice pořád ještě dost, ale vám udělá dobře právě ten volný den, kdy nebudete muset nic dělat.

Ryby

Se vším důležitým počkejte na neděli,Luna bude v jeho znamení, což zaručí, že bude chtít mluvit. A stacionární Merkur v Raku se zase postará o výmluvnost vám.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA