Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 36. týden (6.9.2021 - 12.9.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Je potřeba, abyste si hned v pondělí při vstávání slíbili, že budete ke všem partnerským záležitostem přistupovat opatrně. Při kvadratuře mezi Venuší a Plutem je jiný přístup vyloženě nerozumný.

Býk

Jeho životní cesta je daleko složitější, než jste si mysleli. Když vám začne povídat, co všechno s ním bylo, budete ho poslouchat a uvažovat, jak to vůbec mohl vydržet.

Blíženci

Odhady toho, co udělá, budou opravdu náročné.možná by bylo lepší, kdybyste pochopili, že je Beran momentálně naprosto nepředvídatelný a dělá si, co chce.

Rak

Když nechce mluvit, nemá to s vámi nic společného. V takovém případě uděláte dobře, když se ho na nic nebudete vyptávat a počkáte, až se sám rozhodne, že začne mluvit.

Lev

Změny, ke kterým ve vašem vztahu dojde, jsou nevratné. Musíte přiznat, že se vám jeho nová podoba líbí podstatně víc, než se vám zamlouvala ta dosavadní.

Panna

O tom, jak se spolu budete cítit, rozhodují maličkosti. Vy byste však měli ocenit snahu svého Beránka, opravdu se snaží, aby to mezi vámi bylo co nejlepší - a opravdu se vám to daří.

Váhy

Většina toho, co uděláte v pracovní části týdne, se podaří podle vašich představ-budete spokojení jak vy, tak partner. O víkendu si pak budete užívat klid a ničím nerušenou pohodu.

Štír

Neustále přemýšlíte, jak váš vztah posílit tak, abyste se už o jeho věrnost nemuseli bát. Kdybyste si uvědomili, že řešíte něco, co nemá žádné podklady, dýchalo by se vám rázem lépe.

Střelec

O nových začátcích můžete mluvit, ale svého Berana s nimi zatím neseznamujte. Je potřeba, abyste nejdříve celou akci promysleli a jednat začali až potom-a to je přesně to, čemu váš Beran nerozumí.

Kozoroh

Především s nebojte průšvihu tam, kde nehrozí. I když se váš Beran chová v poslední době atypicky a vy mu nerozumíte, váš vztah a vaši lásku to neohrožuje ani v nejmenším.

Vodnář

Je potřeba, abyste sebrali veškeré síly, jimiž disponujete, a konečně se vymanili z jeho vlivu. Pro oba by bylo lepší, kdyby neovlivňoval on vás, ale vy jeho.

Ryby

Máte šanci najít něco, co váš Beran dlouho postrádá. Pak ale budete mít pocit, že kolem toho nadělá zbytečné řeči a děkuje vám podstatně víc, než je zdrávo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA