Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 30. týden (26.7.2021 - 1.8.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Vy a váš partner se dostanete do situací, s nimiž nemáte zkušenosti. Naštěstí pro vás oba se v nich rychle zorientujete a uděláte to, co je správné.

Býk

O tom, co se týká jeho soukromí a co se dozvíte, byste měli ve vlastním zájmu mlčet. Předejdete tak nepříjemnostem, které byste museli řešit ještě na podzim.

Blíženci

S partnerem z tohoto znamení se nehádejte,nebylo by to k ničemu. Navíc by se na závěr mohl váš Beran urazit a přestat s vámi mluvit úplně.

Rak

V neděli, kdy je pod vlivem konjunkce Slunce s Merkurem, s ním raději moc nediskutujte. Když bude chtít, přemluví vás i k tomu, o čem jste dosud nechtěli ani slyšet.

Lev

Vaše kouzlo osobnosti funguje na více než sto procent. Pokud svou pozornost zaměříte na Berana, můžete si být jistí, že neodolá - a to ani v případě, kdy by opravdu chtěl.

Panna

Než se rozhodne, co opravdu chce, bude mu to chvíli trvat. Vám pak nezbude, než abyste se obrnili trpělivostí a počkali, až z něj vyleze něco rozumného.

Váhy

Středeční vstupu Merkura do Lva na vás působí velice pozitivně. Navíc ve vás aktivuje dosud skrytý smysl pro humor, což je další plus.

Štír

Za to, že se necítíte tak úplně dobře, se mu nemáte důvod omlouvat. Sdělte mu, že to tak prostě je, a nechejte ho, ať si to přebere, jak umí.

Střelec

Pravidelnou denní dávku humoru potřebujete oba jako sůl. Když si každý den najdete něco, čemu byste se mohli zasmát, nemusíte se bát ani hádek, ani tiché domácnost.

Kozoroh

Když vám řekne, že jste opravdu chytří, je to z jeho strany dvojsečná poklona. Ve skutečnosti tím chce naznačit, že byste něco mohli alespoň tu a tam udělat za něj.

Vodnář

I když se vám nechce, je potřeba, abyste se pustili i do toho nepříjemného, co stále odkládáte. Když začnete ve čtvrtek, budete sami překvapení rychlostí, s jakou se vám to bude dařit.

Ryby

Pocit, že něco nezvládáte, si odpusťte a s Beranem se o něm v žádném případě nebavte. Hrozilo by, že usoudí, že si nevěříte a rozhodl se, že danou práci vykoná místo vás.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA