Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 32. týden (9.8.2021 - 15.8.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když vám říká, že si kvůli němu nemáte dělat zbytečné starosti, protože si poradí i bez vás, nesmí vás ani napadnout, že byste to tak skutečně udělali. Nikdy by vám to neodpustil!

Býk

Úvahy o tom, že byste si zasloužili nové a větší bydlení, jsou vyloženě na místě. Jde o jeden z návrhů, který se bude vašemu Beranovi líbit stejně, jako se zamlouvá vám.

Blíženci

V práci se musí vyjadřovat ke všemu, co je pro něj a jeho další kariéru důležité. A vy ho ujistěte, že mu k tomu budete držet palce a přát všechno dobré!

Rak

Jeho řeči o tom, jak mu nezáleží na penězích, postavení a společenském statusu vůbec, berte s rezervou. Kdyby mu na tom opravdu nezáleželo, vůbec by o tom neuvažoval.

Lev

Usoudíte, že funguje právě opačně, než by měl, zejména ve čtvrtek a v pátek vás dostane do hodně ošemetné situace. Bude mluvit přesně tehdy, kdy by měl mlčet, a ještě se bude divit, že se vám to nelíbí.

Panna

Když říká, že potřebuje, abyste ho trochu dirigovali a ukazovali mu, co je podle vás správné, myslí to opravdu vážně. Vám to sice lichotí, ale přesto přemýšlíte, zda jste takovou úlohu schopní splnit.

Váhy

Člověk, který mezi vás dva vkročí a bude vás chtít rozhádat, se záhy dočká úspěchu. Vy byste mu nenaletěli, ale trochu naivní Beran mu jeho snahy usnadní.

Štír

To, že vás přesvědčujte, že něčemu opravdu rozumí, ještě neznamená, že to tak skutečně je. Než mu dovolíte, aby do věci zasáhl, měli byste si ho pořádně protestovat.

Střelec

To, že mu občas nerozumíte, neznamená, že něco děláte špatně. Vy se můžete snažit ze všech sil a přesto se může stát, že se někde na cestě minete.

Kozoroh

Nové začátky nejsou zdaleka tak vyloučené, jak se vám zdá. Je jen potřeba, abyste přestali rozvažovat a slíbili si, že se do nich bez dalšího váhání pustíte.

Vodnář

I když vám slíbí, že za vás něco vyřídí, zařídí nebo udělá, moc byste mu věřit neměli. Bude lepší, když se spolehnete na své síly a jeho si necháte jenom jako výpomoc.

Ryby

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se spolu raději nehádejte. Spory by probíhaly velice bouřlivě a navíc byste si řekli podstatně víc, než je zdrávo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA