Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 28. týden (12.7.2021 - 18.7.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Pocit, že ho nikdy nedoženete, si nepřipouštějte. Kdybyste však chtěli o celé záležitosti přemýšlet, dojde vám, že se partner tak daleko dostal jenom proto, že jste mu vy kryli záda.

Býk

Za jeho rozhodnutí opravdu nejste odpovědní. Můžete mu říct, co byste na jeho místě dělali vy, ale konečný stav vývoj situace musíte nechat na něm.

Blíženci

Jeho nápady vás zbavují klidu. Zejména v pondělí, kdy je Luna ve Lvu, přijde s něčím, co vás bude sic bavit, ale co vás zároveň totálně připraví o pohodu.

Rak

Když vám začne vysvětlovat, že něco nemůžete, máte problém. jindy byste sami uznali, že opravdu nemůžete, ale teď si říkáte, že vám přece nikdo nic rozmlouvat nebude!

Lev

Jakmile vám šéf z tohoto znamení řekne, že vás potřebuje, měli byste zavětřit. Ve skutečnosti hledá někoho, kdo bude pracovat, a kdo je příliš hrdý než aby si stěžoval.

Panna

Především si uvědomte, že jsou věci, o nichž se ani s Beranem nežertuje. Když si uvědomíte, že jste se ho něčím takovým mohli dotknout, honem se mu omluvte!

Váhy

Velice příjemné bude pondělí s Lunou ve Lvu. Zejména na dovolené vám bude Beran každou minutu dokazovat, že jste na tom nejlepším místě s tím nejlepším člověkem.

Štír

Jsou věci, s nimiž budete mít problémy, přesto by bylo dobré, abyste se s nimi nesvěřovali svému Beranovi. Když se mu svěříte, udělá něco, po čem budou vaše problémy ještě větší.

Střelec

V pondělí, kdy je Luna ve Lvu, se vám oběma bude dařit naprosto skvěle. Po návratu domů si sednete a budete se jeden druhému chlubit svými úspěchy.

Kozoroh

Oba můžete s úspěchem dokazovat, že jste tvrdohlavější, než ten druhý. Kdybyste se ale dokázali domluvit a své silní vůle spojit, bylo by to ještě lepší.

Vodnář

Můžete se sice rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co se dá dělat. Svého Berana můžete přemlouvat, ale ke změně názorů ho přesto nedonutíte.

Ryby

Jde o člověka, s nímž se přes veškerou snahu nedomluvíte. Můžete argumentovat sebevynalézavěji a přesto vám to bude málo platné, svého názoru se drží a uhnout nehodlá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA