Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 29. týden (19.7.2021 - 25.7.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jako důkaz velké lásky, kterou k vám cítí, bere už jenom to, že si na vás udělá čas. Vy byste byli sice spokojenější, kdyby občas přiložil i ruku k díku, ale zatím se s tím, co vám nabízí, spokojíte.

Býk

V pondělí na něj pro jistotu netlačte. Pod vlivem Luny ve svém partnerském sektoru máte sklon přehánět a nutit ho do něčeho, co by stejně k ničemu nebylo.

Blíženci

S novými začátky neotálejte. Snažte se využít energii, kterou budete zejména ve druhé polovině mít a která vám životní restart opraví.

Rak

Najednou se dozvíte, že je všechno jinak-dejte si pozor, aby vás to nevyvedlo z míry. Nebudete přece před Beranem vysvětlovat jako někdo, kdo si s životem neumí poradit.

Lev

To, že patříte k lidem, kteří občas potřebují samotu, mu raději nevysvětlujte. Hrozí, že by si vaše slova vzal osobně a obvinil vás z toho, že ho už nechcete.

Panna

Váš bývalý partner z tohoto znamení vás vyloženě zklame,zatímco vy jste čekali, že se bude trápit, on si tvoří nový a celkem spokojený život. Nezbude, než abyste jeho příkladu následovali i vy!

Váhy

Zejména v úterý a ve středu vás překvapí svou aktivitou. Sám a dobrovolně se vrhne do práce, kterou je potřeba udělat už dlouho, a o níž dosud nechtěl ani slyšet.

Štír

Když mu chcete něco sdělit, řekněte mu to na rovinu a přímo. Nejrůznější náznaky sice mít můžete, ale počítejte s tím, že jim rozumět buď nebude, nebo nechce.

Střelec

Měli byste mu doporučit, aby veškerou svou agresivitu v práci. Měl by pochopit, že ji v práci možná potřebuje, ale doma si svými projevy škodí.

Kozoroh

S potížemi, které spolu máte, vám nikdo nepomůže. Je potřeba, abyste se oba uvedli do klidového stavu, sedli si a srovnali se spolu sami.

Vodnář

Rozhodnutí, které váš miláček učinil, nezpochybňujte. Stačí, když to, co vám řekl, začnete důkladně rozebírat, pak sám pochopí, že to, co chce je skoro až nesmysl.

Ryby

Dokážete přijít na všechno včetně toho, o čem se s vámi vůbec nechce bavit. Nakonec ho dokážete i rozpovídat a přimět ke smysluplné komunikaci.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA