Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 27. týden (5.7.2021 - 11.7.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

První dva volné dny si velice užíváte. Aktivit máte sice skoro víc, než v obvyklém pracovním týdnu, ale to ani jednomu z vás nevadí.

Býk

Jde o člověka, který má pocit, že má nárok na pravdu. Když mu vysvětlujete, že nárok na svůj názor máte i vy, bude s tím mít zásadní problém.

Blíženci

Řešení některých záležitostí se nevyhnete. Právě proto by bylo dobré, abyste do nich šli hned a bez zbytečného otálení.

Rak

I když to zní paradoxně, je potřeba, abyste posílili jeho sebevědomí. Když mu to, že je opravdu dobrý, nevysvětlíte vy, nevysvětlí mu to nikdo.

Lev

Je potřeba, abyste využili každé příležitosti, kdy ho můžete ocenit a pochválit. Když to neuděláte vy, můžete si být jistí, že v pořadí už čeká někdo další...

Panna

Všechno, co mělo být v práci už opravdu dlouho hotovo, se protáhne.Váš Beran proto chodí z práce domů později, než obvykle, ale zato daleko víc naštvaný.

Váhy

Je vidět, že oba už nutně potřebujete odpočinek. Oba se sice přesvědčujete, že byste měli něco udělat, ale nakonec se vám to stejně nepodaří.

Štír

Pocit, že vám v jeho společnosti není zdaleka tak dobře, jako dřív, je celkem vysvětlitelný. Když k sobě budete upřímní, přiznáte, že vaši mysl a celkovou pozornost už dávno zaujal někdo jiný.

Střelec

Když se v jeho životě začne něco dít, budete to vědět jako první. Počítejte však s tím, že vás požádá, abyste o tom mlčeli a s nikým to neprobírali.

Kozoroh

Když říká, že nemůže, nekomentujte to. Mohli byste ho sice lehce usvědčit, že si vymýšlí, ale nějak se vám do toho nechce, když věci necháte tak, jak jsou, bude to daleko lepší.

Vodnář

S některými lidmi se nedohodnete, ani kdybyste opravdu moc chtěli. Vy to pochopíte rychle a svému Beranovi to budete muset vysvětlit-naštěstí mu to dojde taky.

Ryby

Vypadá to, že jste si zase jednou přehodili role! Váš Beran vám vysvětluje, že nemáte na všechno tak pospíchat, zatímco vy ho upozorňujete, že by občas mohl taky zrychlit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA