Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 31. týden (2.8.2021 - 8.8.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Všechno nové, co se ve vašem životě stane, bude zajímavé, ale taky přínosné. Zjistíte, že dokážete zvládnout daleko více, než jste si dosud mysleli.

Býk

Jsou věci, o kterých byste se s ním bavit neměli. Může vás mít sice rád, ale své zásady ani kvůli vám porušit nechce.

Blíženci

Potřebujete se domluvit na dalších životních plánech. Naštěstí to nebude obtížné,domluvíte se rychle a naprosto bez problémů.

Rak

To, co váš miláček označuje za upřímnost, vy vnímáte skoro jeho hulvátství. Právě proto by bylo dobré, kdyby on zmírnil své chování a vy zase jeho hodnocení.

Lev

Když vás bude před něčím varovat, měli byste být na pozoru. Velice rychle pochopíte, že sice mluví to tom, že mu jde o vás, ale ve skutečnosti si hřeje jen svou vlastní polívčičku.

Panna

Jeho požadavky byste měli brát pokud možno vážně. když mu je nedokážete nebo nechcete splnit vy, určitě se najde někdo, kdo se této role ujme moc rád a navíc i s chutí.

Váhy

O tom, jak řešit kritické a zároveň i hodně náročné situace, by mohl přednášet. Vy pak musíte zkonstatovat, že je v tom skoro lepší, než vy!

Štír

To, jak si vyložíte jeho jednání, záleží na úhlu pohledu. Bylo by však ve vašem zájmu, abyste věřili jeho výkladu a to, co říká, ani na vteřinu nezpochybňovali.

Střelec

Udělá pro vás něco, čeho jste se od žádného ze svých partnerů dosud nedočkali. Teď je jenom potřeba, abyste se vzchopili a jeho gesto oplatili nějakým podobným.

Kozoroh

Rozpory, které mezi vámi dosud byly, ze světa zázračně nezmizí. Vy se však oba začnete snažit, aby se nejdříve zmírnily a potom vyvanuly definitivně.

Vodnář

Když vám začne vysvětlovat, jak zastává stejné názory jako vy a jak je vám vlastně blízký, měli byste zpozornět. Je vám jasné, že svou řečí něco sleduje, ale zatím vám není jasné, co to je.

Ryby

Některé věci zvládáte trochu pomaleji, než by se vám zamlouvalo. Naštěstí ani Berana nenapadne, že by vám mohl pomalé tempo vytýkat a nutit vás, abyste přidali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA