Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 43. týden (25.10.2021 - 31.10.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

O tom, pro co se rozhodujete, nemusí nikdo vědět. Týká se to především vašeho miláčka,ten by z toho, co je pro vás naprosto normální, udělal zásadní životní senzaci.

Býk

Když mu nemůžete říct něco, co je pozitivní, lichotivé a příjemné, neříkejte raději nic. Když budete řeč udržovat v neutrální poloze, bude to stačit.

Blíženci

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, je vám spolu vyloženě dobře. Když si máte vybrat, zda se budete hádat nebo zda se domluvíte, oba si bez velkého váhání vyberete možnost číslo dvě!

Rak

I kdybyste si cestu k jeho srdci prošlapali, není jisté, že vám to k něčemu bude. Nechcete si raději najít člověka, který by o lásce uměl nejen mluvit, ale prokazoval by ji i skutky?

Lev

Vaše láska je ještě vášnivější, než jste si mysleli. Pokud jste dosud nevěděli, jak to vypadá, když jste kvůli někomu ztratili hlavu, teď k tomu máte zásadní šanci.

Panna

Iluze, které jste o něm dosud měli, musíte verifikovat. Dosud vám mohl připadat jako neporazitelný rytíř bez bázně a hany, ale teď je potřeba, abyste svůj názor přizpůsobili skutečnosti.

Váhy

Do boje o jeho srdce se nepouštějte. Když sám nemá tak úplně jasno v tom, zda vás chce nebo nechce, vy mu to vysvětlovat ani říkat nebudete.

Štír

Nepředstírejte nadšení tam, kde ho opravdu necítíte-lidi, kteří vás moc neznají, byste ošálit mohli, ale svého miláčka se vám nachytat nepodaří. Nakonec by vám za vaše jednání vynadal - a vy byste se mu nemohli divit.

Střelec

Na atmosféře, která u vás doma panuje, záleží daleko víc, než byste si řekli. Jakmile bude doma taková pohoda, že se tam budete těšit, věští to vašemu vztahu jenom to nejlepší.

Kozoroh

Sebevědomí, kterým váš miláček přímo hýří a překypuje, se vám ani trochu nezamlouvá. Máte pocit, že dává najevo pýchu na něco, co není ještě zdaleka tak jasné, jak mu připadá.

Vodnář

To, že si vás všimne, ještě neznamená, že mezi vámi k něčemu zásadnímu dojde. Pokud chcete, aby došlo, musíte se překonat a vzít veškerou aktivitu do svých rukou.

Ryby

Úvahy o tom, že byste si dopřáli něco, co byste sice moc chtěli, ale na co momentálně nemáte, zažeňte co nejdále. Jde o riziko, kterému se musíte vyhnout na sto honů.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA