Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 37. týden (13.9.2021 - 19.9.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve Střelci, si opravdu nemáte na co stěžovat. Ať se pustíte do čehokoli, určitě se vám to podaří a navíc způsobem, který vaše okolí přinutí překvapeně žasnoutt.

Býk

Nedá se říct, že by názory měnil jako ponožky, ale přesto vás jejich flexibilitou překvapuje. Dokonce mu závidíte, protože je jasné, že vy byste to tak rychle nedokázali.

Blíženci

Jeho zdravotní potíže berte opravdu vážně. to, že je váš miláček vážně nebere, je jeho věc. Vy se ale musíte chovat tak, aby pochopil, že se k lékaři prostě musí.

Rak

Je potřeba, abyste si oba dali dohromady své priority. Vy v nich máte celkem jasno, ale ukáže se, že sladit je s tím, co by chtěl Beran, je opravdu hodně náročné.

Lev

Styl vaší komunikace se najednou mění. Zatímco dosud jste se snažili svému Beranovi vycházet vstříc, teď se situace změnila a Beran se začal ucházet o vaši přízeň sám.

Panna

Pocit, že jste s to s ním nevyhráli, mít sice můžete, ale nahlas se tak raději nevyjadřujte. Mohli byste se dozvědět, že ani on vás za osmý div světa nepovažuje.

Váhy

Když vám začne vysvětlovat, jak se s ním budete mít dobře, zcela určitě vás tím naštve. Na to, aby vám připomínal, že má víc, než vy, ho opravdu nepotřebujete.

Štír

Jsou věci, kterým se chce postavit čelem-není to sice tak úplně rozumné, ale jeho svědomí mu žádný jiný postup nedovolí. Vy s jeho jednáním budete nakonec souhlasit.

Střelec

I když vás Slunce z Panny obvykle aktivity zbavuje, v tomto týdnu to tak zcela neplatí. Zejména v pondělí a v úterý budete mít oba spoustu energie, navíc ji vynaložíte na samé rozumné řeči.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že mu s něčím sami a dobrovolně začnete pomáhat, dobře si to rozmyslete. Váš Beran je typický představitel druhu, kterému podáte prst a on si vezme celou ruku.

Vodnář

Hádat se budete kvůli jeho koníčkům. Zejména v pátek a v sobotu budete mít pocit, že mu na nic záleží daleko víc, než na aktivitách, kterým se věnuje s vámi.

Ryby

Jsou lidé, kteří podmínky, co jim dáte, dodržovat nebudou. Vy se s ním dokážete smířit, ale vašeho Berana to naštve do úplné nepříčetnosti.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA