Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 41. týden (11.10.2021 - 17.10.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nebojte se kladně zareagovat na partnerovu radu. Obvykle se předháníte ve zbrklých až riskantních nápadech, ale tentokrát ke všemu přistupujete promyšleně a s rozumem.

Býk

Než mu dovolíte, aby vám vysvětlil, že něco nejde, vyzkoušejte to nejdříve sami. Možná pak zjistíte, že je to ve skutečnosti daleko snazší, než se vám Beran snaží namluvit.

Blíženci

Jde o člověka, s nímž vám bude zejména v pondělí velice dobře. Právě proto byste se měli snažit, aby vaším životem jen tak neproletěl, ale aby v něm setrval pokud možno navždy.

Rak

Všechno, na čem se spolu domluvíte, si pro jistotu poznamenejte.Váš Beran sice budí dojem, že je nad věcí, ale kdybyste na něco z toho, co se ho týká, zapomněli, opravdu by se urazil.

Lev

Veškeré problémy se musíte naučit zvládat tak, aby všichni měli dojem, že to vlastně nic není. Když to zvládnete, bude vám najednou všechno připadat jako naprosto malicherná záležitosti.

Panna

Pocit, že se vám znovu a bez problémů podaří začít tak, kde jste už jednou skončili, je dost iluzorní. Váš Beran tomu sice věřit může, ale vy máte mít dost rozumu a snům nepropadnout.

Váhy

Když začne vyprávět, jak má něco ve zvyku, nepropadejte ani panice, ani nadšení. Už v pondělí zjistíte, že své zvyky velice rychle mění tak, jak mu to zrovna vyhovuje.

Štír

Neustále má pocit, že byste se mu měli věnovat víc. Když se mu však víc věnujete, dozvíte se, že na něj jen tlačíte a nedopřejete mu chvíli soukromí, nemáte to s ním lehké...

Střelec

Na to, že vám osud nepřeje, se nevymlouvejte. Každý, kdo se na to podívá, by pochopil, že to z vaší strany není konstatování faktů, ale opravdu jenom výmluva.

Kozoroh

Na to, abyste svému miláčkovi dodávali energii, nemáte ani sílu, ani chuť. Zejména v úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, mu klidně bez výčitek svědomí dopřejte plnou svobodu.

Vodnář

Dostanete se do situace, kdy musíte rozhodovat místo něj. Vy jste sice s ničím takovým nepočítali, ale to nevadí. Jde o úlohu, které se nakonec zhostíte tak, abyste byli sami se sebou spokojení.

Ryby

O svých tajemstvích mu raději nic nevyprávějte. Při jeho povaze hrozí, že se na vás naštve a prozradí na vás i to, na co měl podle slibu, který vám dal, okamžitě zapomenout.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA