Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 42. týden (18.10.2021 - 24.10.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Vaše představa vyrovnaného vztahu je skoro totožná. Oba víte, že se během dne můžete hádat, ale večery a hlavně vášnivé noci srovnají i v tomto týdnu naprosto všechno.

Býk

V pondělí, kdy je pod vlivem stacionárního Jupitera, má enormní chuť utrácet. Je sice pravda, že kupuje to, co bude k užitku celé rodině, ale z účtu přesto ubývá.

Blíženci

V pondělí využívejte jak vy, tak partner planetární přízeň. V požadavcích se neomezujte, Vesmír se rozhodl, že vám život ulehčí - a vy byste mu v tom neměli bránit.

Rak

I když se snažíte a hledáte porozumění, moc vám nevěří. Naštěstí se o víkendu situace změní a on pochopí, že je nejvyšší čas, aby vaše názory začal sdílet i on.

Lev

K zásadním rozhodnutím, která posunou váš vztah kupředu, dospějete v pondělí odpoledne. To, na čem se domluvíte, byste pak měli dodržovat,vyděláte na tom oba.

Panna

V pondělí, kdy se v jeho partnerském sektoru zastaví Merkur, si spolu můžete velice dobře povídat. Podaří se vám totiž mluvit i o tom, o čem se jindy mluvit ostýcháte.

Váhy

Zejména v úterý a ve středu vás mile překvapí svou zdrženlivostí. Zatímco se dosud dost hlasitě vyjadřoval i k tomu, čemu vůbec nerozumí, teď nemluví, ale spíše pozoruje a přemýšlí.

Štír

Když začne mluvit o tom, že je hluboce znepokojený, měli byste zbystřit. Kdyby řekl, že je naštvaný, bylo by to sice pravdivé, ale to by se vám podařilo ještě v klidu zvládnout.

Střelec

O své zkušenosti se s ním raději nedělte, kdybyste zjistili, že je vydává za své a o vás se ani nezmíní, opravdu by vás to mrzelo. Bavte se s ním jen o zcela obyčejných věcech, bude to tak lepší.

Kozoroh

Váš partner vás mile překvapí. Při jeho bouřlivé povaze jste čekali, že půjde za každou cenu do konfliktu, teď však vidíte, že se snaží o domluvu způsobem, který mu opravdu není vlastní.

Vodnář

Hlavně ho zbytečně nerozčilujte, když ho zejména ve středu naštvete, dozvíte se o sobě a o své povaze neobyčejně mnoho. Nic z toho, co vám řekne, však příjemné nebude.

Ryby

Hlavně se nehádejte kvůli dětem. Pokud nějaký průšvih udělaly, musíte se domluvit a jednat tak, aby vaše ratolesti věděly, že vás nerozhádají.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA