Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 39. týden (27.9.2021 - 3.10.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

O své životní postřehy se raději s nikým nedělte. Zejména o víkendu byste se dozvěděli, že jste dvojice cyniků, která si ze všeho dělá jenom legraci a jíž není lautr nic svaté.

Býk

Pokud s ním chcete o něčem důležitém mluvit, musíte to stihnout do úterního poledne. Ve středu a ve čtvrtek byste sice mohli mluvit, ale rozumné odpovědi byste se nedočkali.

Blíženci

V pondělí, kdy jste pod pozitivním vlivem stacionárního Merkura ve svém sektoru romantiky, si to opravdu užijete. Vy budete mluvit jako kniha a Beran bude nadšený!

Rak

Náročné bude zejména pondělí. Ani jednomu z vás se nechce do práce a ani jeden z vás si naplno neuvědomujte, že ten druhý za to opravdu nemůže.

Lev

Když přizná svoji chybu, měli byste otevírat šampaňské. Znáte ho dobře a víte, že paří k lidem, kteří své chyby přiznávají tak neradi, že to skoro neumějí.

Panna

V tom, co vám říká a o čem vás přesvědčuje, velkou logiku nehledejte. Když si váš miláček najde něco, co chce a potřebuje prosadit, na logiku přitom nehledí.

Váhy

Pokud si s ním chcete jenom pohrávat, měli byste si to pořádně rozmyslet. Když na to Beran přijde, udělá kravál, který bude opravdu stát za to!

Štír

To, že mu nerozumíte, není ani jeho, ani vaše chyba. Chyba je v tom, že oba spíše mluvíte, než abyste poslouchali, co vám sděluje ten druhý.

Střelec

Když řekne, že si chce koupit obraz nebo něco podobného, měli byste s ním souhlasit. Když se s ním budete hádat, nic tím nezískáte, nakonec bude zase po jeho.

Kozoroh

Kdyby váš miláček nesliboval naplano, ale uměl alespoň občas držet slovo, žilo by se vám daleko lépe. zatím to nedělá, takže musíte být ve střehu a dávat pozor, aby něco neprovedl.

Vodnář

Jeho plány vás jedině tak naštvou, je vám jasné, že si opět vymyslel něco, co není splnitelné a co se mu nepodaří. Vy se pak bojíte, že z toho začne obviňovat především vás.

Ryby

Může vám sice vysvětlovat, že některé věci proběhly úplně náhodou, ale vy mu stejně nevěříte. Dobře cítíte, že v tom je spousta jeho vlastní mentální aktivity.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA