Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 38. týden (20.9.2021 - 26.9.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když přijde s tím, že získal něco zadarmo, neradujte se. Když si všechno propočítáte, zjistíte, že za to v konečném součtu zaplatí daleko víc, než by platil, kdyby si to normálně koupil.

Býk

Jeho požadavkům se dokážete přizpůsobit tak elegantně, že vás to samotné překvapí. Jako partneři se v tomto týdnu projevíte ve všech směrech naprosto dokonale.

Blíženci

Průšvihům se nevyhnete, ale rozumným jednáním můžete jejich dopad značně omezit. Když se na každé rozhodnutí, které se ho týká, jednou vyspíte, bude to vynikající.

Rak

Na jeho poznámky neodpovídejte se zbytečnou jedovatostí, nedopadlo by to dobře. Nakonec byste zjistili, že se hádáte a vlastně ani nevíte, kvůli čemu...

Lev

Měli byste si dopřát víc času, který budete věnovat jeden druhému. Svého miláčka při takové komunikaci poznáte podstatně lépe, než jste ho znali dosud.

Panna

V jeho jednání se neorientujete. Je vám jasné, že na vás něco zkouší, ale přes veškeré své zkušenosti nedokážete přijít na to, co by to konkrétně mělo být.

Váhy

Než se rozhodnete, co od svého vztahu vlastně čekáte, pořádně se zamyslete. Měli byste v tom mít jasno dřív, než s tím naplno seznámíte svého partnera.

Štír

Přemýšlejte, zda ho opravdu chcete a zda po něm toužíte. Uvědomte si, že jeho povahové rysy se časem nejenže nemírní, ale ještě zostří.

Střelec

Klidně ho nechejte, aby se chlubil tím, co umí. Když na chvíli svou dlouhou řeč přeruší, musíte se ale ujmout slova a upozornit ho na to, co umíte zase vy.

Kozoroh

Jsou věci, ke kterým byste se vracet neměli. Bude lepší, když pochopíte, že to, co mezi vámi bylo, už dávno skončilo, a další jednání se nechystá.

Vodnář

Když něčemu z toho, co vám říká, nerozumíte, klidně se ho na to zeptejte. To, co nakonec dáte dohromady, bude ku prospěchu vám oběma.

Ryby

Strategie, kterou si pro vaše získání zvolil, opravdu není nejlepší. Vy jste naštěstí rozhodnutí, že se získat necháte, což znamená, že strategie žádnou roli nehraje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA