Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 01. týden (3.1.2022 - 9.1.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Opravdu musíte za všech okolností hledat pro jeho jednání omluvu a čekat, že to dokáže ocenit? Kdybyste ho nechali na pospas situaci, do které se vlastní vinou dostal, bude to lepší.

Býk

Opravdu je zbytečné, abyste si dokazovali, kdo je tvrdohlavější. Na začátku týdne byste totiž vedli vy, ale v neděli by štafetu vítěze převzal Beran.

Blíženci

Měli byste v něm hledat to, co vám samotným chybí. Pokud jste v něm narazili na člověka, který vás doplní, dalšího a ideálnějšího partnera už neobjevíte.

Rak

Neustále vám vysvětluje, že máte šlápnout na plyn a začít normálně fungovat,Vy se však dát nesmíte. Velice dobře víte, že byste tím nadělaly víc škody než užitku.

Lev

O tom, co se s vámi stalo a o svých prohrách se s ním nebavte. Když ho necháte, aby vás počítal mezi lidi, kterým se všechno daří a které jen vítězí, bude to lepší.

Panna

Čas na to, abyste se mu věnovali podle svých představ, nemáte. Váš Beran si navíc neuvědomuje, že kromě něj máte na starosti i spoustu jiných věcí.

Váhy

Když vám začne vysvětlovat, že něčemu nerozumíte, ozvěte se naplno a důrazně. Ve skutečnosti jde o záležitost, v níž se orientujete desetkrát lépe než on...

Štír

Partner Beran, který se do vás zamiluje, si velice dobře uvědomuje, že vztah mezi vámi je z nějakého závažného důvodu nemožný. Vy si to nemyslíte a taky mu to vysvětlíte.

Střelec

Lidi, kteří na vás mají finanční požadavky, odmítněte sice zdvořile, ale důsledně. Když se nad jejich požadavky zamyslíte, chápete, že by se s jednou pomocí nespokojili.

Kozoroh

I když o to nijak zásadně nestojíte, dozvíte se od něj a o něm spoustu věcí. Naštěstí máte rozum a umíte je hodnotit tak, abyste sobě ani jemu zbytečně neublížil.

Vodnář

Když se zamyslíte nad jeho reakcemi, zjistíte, že spolu máte společného daleko víc, než jste si dosud mysleli. Jde o postřeh, o nějž byste se se svým Beranem měli ihned podělit!

Ryby

Všechno, co se v tomto týdnu stane, se děje mimo jiné proto, aby to váš vztah náležitě stabilizovalo. Právě proto je potřeba, abyste oba méně mluvili a více se poslouchali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA