Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 51. týden (20.12.2021 - 26.12.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že si na začátku týdne řeknete, že jsou před vámi věci, které se zvládnout nedají, ještě neznamená, že to tak bude. Když se do nich dáte s partnerem, určitě si s nimi poradíte.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, se s ním raději nehádejte. Nedopadlo by to dobře a nakonec byste museli ustoupit.

Blíženci

Když vás přemlouvá, abyste mu řekli pravdu, přemýšlejte. Nahlas může sice něco takového přesvědčeně tvrdit, ale ve skutečnosti se toho, že se dozví, co se děje, spíše bojí.

Rak

Když mu můžete alespoň trochu ulehčit život, měli byste to udělat. Váš Beran si o vaši pomoc sice neřekne, ale o to víc vám bude za vaši aktivitu vděčný.

Lev

Znovu se musíte věnovat věcem, které jste podle svého názoru měli už dávno za sebou. Není to sice žádná tragédie, ale vy jste přesto naštvaní...

Panna

Některé věci budete zvládat trochu obtížněji, než jste čekali. Naštěstí máte Berana, který vám v pravou chvíli bez velkých řečí podá pomocnou ruku.

Váhy

Ze všech sil se snaží o objektivní soudy a chladné hodnocení situace. Musíte ho ocenit,jeho obvyklý přístup k životu to není, takže víte, kolik sebepřemáhání ho to stojí.

Štír

Kouzlo jeho osobnosti s vámi dělá neskutečné věci. Mnohokrát jste si říkali, že s ním přerušíte veškeré styky - a svá předsevzetí stejně nedodržíte.

Střelec

Když se rozhodne, že něco chce, líbit se vám to nemusí, ale to bude asi tak všechno. Jeho průraznosti nikdy nedosáhnete a jeho nasazení nepřekonáte.

Kozoroh

Když po miláčkovi něco chcete, měli byste ho o to požádat způsobem, který ho předem nenaštve. Hlavně v pondělí a v úterý bude na přímé příkazy reagovat hodně negativně.

Vodnář

To, že doufáte, že se mezi vámi konečně něco pohne k lepšímu, je sice normální, ale málo pravděpodobné. V úterý, kdy se Slunce dostane do Kozoroha, veškeré domluvy zamrznou.

Ryby

Neustále si vysvětlujete, že jsou věci, které byste mu říkat neměli, ale nakonec to stejně uděláte. Naštěstí má Beran pochopení a rozčilovat se nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA