Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 48. týden (29.11.2021 - 5.12.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jde o vztah, ve kterém bude hrát intuice podstatně větší roli, než si umíte představit. Dosud jste o tom mohli oba svorně pochybovat, ale teď je vám jasné, že si musíte nalít čistého vína.

Býk

Člověk, který vám připomene něco, co jste mu kdysi slíbili, ale nesplnili, se mýlí. Klidně mu řekněte, že vám paměť dosud slouží a napovídá vám, že je to ve skutečnosti naprosto naopak!

Blíženci

Pondělí, kdy jste oba pod pozitivním vlivem konjunkce Slunce s Merkurem, si náramně užijete. Můžete se sice z nejrůznějších důvodů hádat, ale nakonec se tomu začnete svorně a s chutí smát.

Rak

To, že máte pocit, že jste na všechno sami, ještě neznamená, že to tak skutečně je. Když dáte najevo, že potřebujete pomoc, sami se budete divit, kolik lidí na to vstřícně zareaguje.

Lev

Když přijde na nějakou hodně nezvyklou a překvapivou situaci, nečekejte, že něco udělá. zatímco Beran zůstane vyloženě prkenný, vy se musíte dát do akce.

Panna

V úterý, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Neptunem, si spolu jděte někam sednout. Budete se cítit jako čerstvě zamilovaní a bude to moc fajn.

Váhy

Toho, že byste se zbytečně pohádali, se bát opravdu nemusíte. Zejména v pondělí a v úterý, kdy bude Luna ve vašem znamení, se domluvíte rychleji, než si vůbec dokážete představit.

Štír

Hlavně mu neraďte, co by měl dělat. Vy to sice můžete myslet nejlépe, jak se dá, ale on se po vašich slovech může právem a opravdu upřímně naštvat.

Střelec

Veškeré oblečení, které přinesete domů s tím, že mu ho později dáte jako vánoční dárky, si musí hned vyzkoušet. Vyhnete se tak situaci, kdy byste je potřebovali vyměnit a ono to už nešlo.

Kozoroh

O tom, co spolu vlastně máte, uvažují všichni vaši společní známí. Chcete jim ulehčit život, nebo je budete dál zlomyslně pozorovat a dívat se, jak je zvědavost trápí?

Vodnář

Jeho hovory o tom, co by s vámi chtěl prožít, berte velice vážně. Když se rozhodne, že své sny uskuteční, můžete si být jistí, že se mu to taky podaří.

Ryby

Partneri Berani, kteří se rozhodnou, že na vás budou hledat samé chyby, vážně neberte. Když zjistí, že si z toho nic neděláte, začnou vám sami vysvětlovat, že to vlastně ani nemysleli vážně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA