Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 44. týden (1.11.2021 - 7.11.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že se váš vztah vyvíjí pomalu, můžete sice vnímat jako něco protivného, ale nakonec se ukáže, že je to pozitivní. Ve vašem případě opravdu platí, že Co se vleče, neuteče.

Býk

Právě ve chvíli, kdy usoudíte, že všechno, co mezi vámi bylo kdy zajímavé, padlo, se situace znovu aktivuje a všechno se vrátí. Naštěstí jste s něčím takovým počítali a taky se na to připravili.

Blíženci

Pohledy, které na vás nadřízený z tohoto znamení vrhá, vás patrně mají vyděsit. Vy jim však nepodléháte,děláte si dál své a čekáte, až se k řeči odhodlá sám.

Rak

Představa, že se dáte dohromady a bezproblémově spolu vydržíte, je kupodivu průchozí. Je ale potřeba, abyste se do toho pustili nejpozději v úterý a nepovolili.

Lev

O tom, co spolu vlastně máte a jak daleko vlastně jste, si povídají všichni vaši kamarádi. Naštěstí jste si slíbili, že se nenecháte strhnout a nic jim neprozradíte.

Panna

Když si chce stěžovat na partnera a lidi, s nimiž je ve styku, raději ho neposlouchejte, museli byste přiznat, že mají v mnohém pravdu. Bylo by to sice tak, ale Beran by to nevydýchal.

Váhy

Pocit, že si nedokážete vyjít vstříc, není vůbec na místě. kdybyste si uvědomili, že to je spíše vina těch, kteří vás proti sobě provokují, bude to hned daleko lepší.

Štír

Pozornost na vás soustředí nejenom jeho přátelé, ale zejména jeho bývalé lásky. Vůbec nechápou, jak jste ho mohli okouzlit tak, že jste ho nejen získali, ale že s vámi nakonec i zůstal.

Střelec

Všechno nové, s čím přijde, se vám líbit nebude. Když se nad tím zamyslíte, zjistíte, že prosazuje to, co by jemu vyhovovalo, ale vás by to moc nenadchlo.

Kozoroh

Veškeré rady, které vám dává, jsou celkem k ničemu. Je vám jasné, že to, co se mu osvědčilo a co on taky po fyzické i psychické stránce zvládl, ve vašem případě v úvahu nepřipadá.

Vodnář

Když vám začne vypočítávat, co všechno pro vás dělá, budete mít co dělat, abyste mu neskočili po krku. Máte pocit, že mluví zejména o tom, co by pro dva milující se lidi mělo být samozřejmé.

Ryby

V pondělí dokáže mluvit jako kniha i tam, kde vy marně hledáte slova. Za jeho přístup k životu ho musíte objevovat a opravdu upřímně ctít.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA