Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 49. týden (6.12.2021 - 12.12.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Drobné potíže, které jste dosud s partnerem měli, se vám daří bez problémů zvládat. Oba jste pochopili, že je doba těžká, a na hádky a nejrůznější spory není ani nálada, ani čas.

Býk

Jeho neustálé hovory o tom, co chce udělat, vás dost rozčilují. Nahlas nic neříkáte, ale přesto byste se moc rádi dočkali chvíle, kdy přestane mluvit a začne vyvíjet nějakou vlastní aktivitu.

Blíženci

Při Slunci ve Střelci čekejte samá překvapení. Naštěstí na ně dokážete reagovat tak, abyste jejich dopad využili pro dobro a prospěch svůj i svého partnera.

Rak

Občas má pocit, že jste na děti a na příbuzné vůbec až příliš měkcí. Vy mu pak jen obtížně vysvětlujete, že se s nimi nechcete hádat, ale chcete s nimi vycházet pokud možno po dobrém.

Lev

Pokud začnete mít pocit,ž e se vámi pokusí manipulovat, dejte mu jasně najevo, že jste si toho všimli a že se vám to nelíbí. Podobné upozornění jeho jednání alespoň trochu zmírní a srovná.

Panna

Kouzlo jeho osobnosti vás dostane. Můžete si sice několikrát dokola opakovat, že vám nedá stabilitu, kterou potřebujete a chcete, ale stejně s tím nic nenaděláte.

Váhy

Život bez jeho jedovatostí si představit nedokážete. Zejména v pondělí a v úterý si říkáte, že by byl sice klidnější, ale zase by to byla jedna velká nuda...

Štír

Když vám začne vyprávět, co všechno chce dokázat, zdržte se jedovatých poznámek. Vám sice připadá, že pro uskutečnění svých snů nic nedělá, ale právě to z vaší strany zásadní omyl.

Střelec

Pocit, že byste měli žít jen pro toho druhého, se snažte překonat. Je potřeba, abyste kromě vaší lásky měli i něco, co je mimo váš vztah a čím se můžete zabývat.

Kozoroh

To, že propagujete rozumnou domluvu tam, kde se nikomu nic takovému nepodařilo, svědčí o kvalitě vašich spojených sil. Nikomu se to nepovedlo, ale vám se to podaří.

Vodnář

To, co spolu máte, zjistí vaše okolí ještě dříve, než si to pořádně uvědomíte vy. Váš miláček se totiž chová tak, že by si jeho citů k vám nevšiml jenom slepý...

Ryby

Všechno, co se dosud jenom táhlo, nabere na obrátkách. Váš Beran je tímto vývojem nadšený, ale vy se na to, co se děje, díváte trochu podezíravě.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA