Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 45. týden (8.11.2021 - 14.11.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Všechno, do čeho se spolu pustíte, přinese úspěch a vám pocit, že jste se rozhodli správně. Během celého týdne se budete v tomto svém rozhodnutí jen utvrzovat.

Býk

Když vám začne vysvětlovat, co všechno máte dělat, aby s vámi mohl být spokojený, nenechejte si to líbit. Když v takovém případě zavrčíte hlasitěji, než míváte ve zvyku, každý to pochopí.

Blíženci

Jeho životní názory jsou vám bližší, než byste řekli. Dokonce uvažujete, že byste s ním měli navázat bližší styky a mít ho alespoň jako kamaráda.

Rak

Jeho návrat ke kořenům rodinné historie není zdaleka tak zbytečný, jak to zprvu vypadalo. Váš miláček má koníčka, který baví i vás a který vám přináší spoustu zajímavých témat k rozhovorům.

Lev

Náklady na život jsou zásadně vyšší. Dosud jste si s tím starosti nedělali, ale teď nezbývá, než abyste si spolu sedli a rozumně se domluvili, co bude dál.

Panna

To, že se jeden druhému důsledně vyhýbáte, není k ničemu. V případě vás dvou by bylo daleko lepší, kdybyste ho vyhledali a na rovinu si spolu promluvili.

Váhy

Jeho starosti mu nerozmluvíte,můžete však na něj zatlačit tak, aby pochopil, že není na světě jediný, kdo se v podobné situaci ocitl. Když mu to vysvětlíte, bude vám nakonec i vděčný.

Štír

Své životní zkušenosti si nenechávejte pro sebe,když se o ně podělíte minimálně se svým partnerem, uděláte pro něj opravdu hodně. Minimálně se vyvaruje zcela zbytečných chyb.

Střelec

Všechno, co by mělo podle vašich představ probíhat pokud možno co nejrychleji, se neskutečně vleče. Naštěstí chápete, že to jinak nejde, a obrníte se trpělivostí.

Kozoroh

To, že jste ho dosud neustále obdivovali, ještě neznamená, že to tak musí zůstat navždy. Teď to vypadá, že se situace změní, a on konečně začne obdivovat vás.

Vodnář

To, že má každý ve svém životě temné místo, kam se nechce vracet, mu nevysvětlíte, Váš Beran se s vámi bude do krve hádat, že něco takového nezná a že se ho to netýká.

Ryby

Zcela jistě se vám bude snažit namluvit, že je naprosto výjimečný. Jindy byste mu to třeba i uvěřili, ale tentokrát se přesvědčit nenecháte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA