Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 02. týden (10.1.2022 - 16.1.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se spolu domluvíte, bude to chvíli trvat, oba totiž máte spoustu zážitků, o které se chcete se svým miláčkem za každou cenu podělit. Naštěstí se vám to nakonec podaří.

Býk

Potíže můžete mít s domácími odpady. Zatímco vy je chcete důsledně třídit, Beran má za to, že je to naprosto zbytečné-nakonec se ale přece jen domluvíte.

Blíženci

Jsou záležitosti, ve kterých byste mu měli dát čas. Bude to lepší, než kdybyste na něj tlačili a nutili ho k rozhodnutí, k němž čas ještě nedozrál.

Rak

Jde o týden, kdy se mezi vámi rozhoduje o mnohém zásadním. Právě proto byste měli méně mluvit a o to více přemýšlet nad tím, co vás spolu čeká...

Lev

Ve vymýšlení všemožných výmluv prokáže neskutečné mistrovství. Naštěstí mu na to, co vám říká, nenaletíte, chcete vědět, jak to opravdu bylo - a taky to zjistíte!

Panna

To, pro co jste se rozhodli, taky zvládnete. Je ale potřeba, abyste vzali vládu do svých rukou, Beranovi sice dopřejte poradní hlas, ale průběh událostí si nenechejte vzít z rukou.

Váhy

Než se rozhodnete, že mu dáte ještě jednu šanci, přemýšlejte. Rychle vám dojde, se po té ještě jedné bude záhy následovat ještě druhá a potom ještě třeba i třetí.

Štír

Zjistíte, že máte vkus daleko podobnější, než jste si mysleli. začnete se s ním bavit o knížkách a pochopíte, jak jste si v tom důležitém blízcí.

Střelec

Najednou zjišťujete, že s ním nemáte problémy. Zejména v pondělí ráno se na všem domluvíte tak hladce, že budete oba jen zírat a přemýšlet, jak je něco takového možné.

Kozoroh

Jsou věci, které byste ve vztahu ke svému Beranovi měli raději vzdát. Pokud chcete klidný, vyrovnaný a předvídatelný vztah, s ním se vám ho přes veškerou snahu vytvořit nepodaří.

Vodnář

V pondělí dopoledne, kdy je Luna v jeho znamení, se spolu konečně dokážete domluvit. Je však potřeba, abyste se navzájem zbytečně nepřerušovali, ale vyslechli.

Ryby

Než se rozhodnete, jaké místo mu ve svém životě přidělíte, měli byste o tom hodně přemýšlet. Zatím jste pod tlakem nepřiznaných emocí, které k Beranovi cítíte a s nimiž si nedokážete poradit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA