Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 03. týden (17.1.2022 - 23.1.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Některé záležitosti jsou zamotanější, než to na první pohled vypadá. Když však jejich řešení odložíte na druhou polovinu týdne, zjistíte,že se nakonec dají docela lehce zvládnout.

Býk

Když se vám svěří, že je opravdu unavený, budete mít pocit, že vám svět právě padá na hlavu. Něco takového jste od něj ještě neslyšeli!

Blíženci

Jsou věci, kterým se nevyhnete, i kdybyste opravdu moc chtěly. Pak nezbude, než abyste spojili síly a tomu, co se na vás žene, se postavili čelem-vyhrajete.

Rak

Jeho životní příběh vás zaujme. Když ho spolu budete nějakou chvíli probírat, zjistíte, že vás pomalu přestává zajímat jeho příběh, ale o to víc vás zajímá Beran sám.

Lev

Ve vašem případě se opravdu vyplatí čekat. Zatímco na začátku týdne by vám všechno trvalo dlouho a bylo by to zbytečně náročné, ve čtvrtek se situace zlomí a vám se začne dařit.

Panna

Jeho vkus tvrdě narazí na ten váš. Zejména v pondělí by bylo lepší, kdybyste spolu žádné zamýšlení změny v domácnosti raději neprobírali.

Váhy

S tím, že vám něco nevyšlo, se dokážete bez problémů smířit. Potíž však bude s Beranem,ten sice daný stav věci zkonstatuje, ale bude za každou cenu hledat viníka.

Štír

Když se rozhodne, že něco, co se mu dosud moc nedařilo, vyzkouší ještě jednou, neměli byste mu to rozmlouvat. Když ho povzbudíte, bude to pro vás oba lepší.

Střelec

O jeho preferencích se s ním raději nebavte. Museli byste zkonstatovat, že vás spolu dohromady nic nespojuje a vzdali byste něco, z čeho by mohl být docela dobrý vztah.

Kozoroh

Zásadní problémy, které vás v poslední době trápily, se konečně vyřeší. Některé sice ještě tak úplně zvládnuté nejsou, ale to vám nevadí, víte, že je zvládnete taky.

Vodnář

Když vás požádá, abyste s ním šli nakoupit něco, co je pro něj důležité a na čem mu záleží, berte to jako projev jeho velké důvěry a víry ve vaše schopnosti. Nesmíte ho zklamat!

Ryby

Opravdu nevidíte důvod, proč byste měli utrácet za něco, co nepotřebujete a vlastně ani nechcete. Váš Beran vám to sice bude vysvětlovat, ale vy ho poslouchat nebudete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA