Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 04. týden (24.1.2022 - 30.1.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nároky, které na sebe vzájemně máte, mohou být zejména přes víkend opravdu přehnané. Kdybyste se rozhodli, že nemusíte zvládnout všechno, bude to opravdu milé.

Býk

Rozpory, které mezi vámi mohou v první polovině týdne vzniknout, moc vážně neberte. Když se na sebe podíváte, začnete se oba svorně smát.

Blíženci

Jeho životní nehody ve vás vzbudí lehce zlomyslný postoj, musíte se opravdu snažit, abyste mu neřekli, že je to jeho vina. Stačilo, aby vás poslouchal, a všechno mohlo dopadnout jinak.

Rak

Tím, že se rozhodnete, že mu pomůžete splnit jeho přání, si koledujete o problém. Váš Beran usoudí, že máte času i energie na rozdávání a začne po vás obojího vyžadovat stále víc.

Lev

Ať uděláte cokoli, bude mít pocit, že jste to měli udělat jinak, nebo že jste toho mohli zvládnout víc. To, že vás tím rozčiluje, ho ani nenapadne...

Panna

Když vám chce něco dát, hlavně mu nevysvětlujte, že nic nepotřebujete. On vám opravdu chce darovat něco, co vám ho při každém pohledu připomene!

Váhy

Na všechno, co se ve vašem životě děje, musíte reagovat pomalu a s rozmyslem. Tím, že začnete křičet, nic nezískáte, naopak potlačíte všechno, co by se mohlo příznivě vyvinout.

Štír

S údivem zjistíte, že je všechno daleko jednodušší, než jste si mysleli-stačí, když o vyřešení požádáte hned v pondělí ráno svého Berana. Využijte Marse v posledním stupni Střelce a zvládne to na výbornou.

Střelec

Plány, které spolu vymyslíte, jsou docela dobře realizovatelné. Přinesou vám sice stresy, ale zase budete vědět, že je to jen logický průvodní jev cesty k vítězství.

Kozoroh

Když vám vyčítá, že jste zbytečně systematičtí, můžete se leda tak zasmát. Je vám jasné, že právě vaše systematičnost je to, co vám nebetyčně závidí.

Vodnář

Dejte si pozor, jak o něm mluvíte! Když se dozví, že si z něj před kamarády děláte legaci, uvidíte, jak vypadá to, co by se dalo označit jako skutečné peklo.

Ryby

Nebezpečí, že si vjedete do vlasů, je sice velké, ale zbytečné. Když začne křičet, nechejte ho, ať se vyvzteká, pak s ním bude rozumná řeč, která povede k rozumným výsledkům.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA