Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 05. týden (31.1.2022 - 6.2.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

S rodinnými historiemi se vzájemně neprovokujte. Když si uvědomíte, že v každé rodině je něco, čím se rozumný člověk nechlubí, bude to po všech stránkách lepší.

Býk

S partnerem z tohoto znamení to snadné není a nebude. Zejména od pátku do neděle, kdy bude Luna v jeho znamení, se v jeho společnosti musíte opravdu ovládat.

Blíženci

Když si už chcete promluvit s Beranem, měli byste si na to počkat. Když celou akci odložíte na víkend, je značná šance, že se spolu nakonec domluvíte.

Rak

Zásadné pozitivní vliv na něj vyvíjí úterní novoluní. Váš miláček se k vám s jeho pomocí a pod jeho vlivem konečně začne chovat tak, jak jste si dosud přáli a jak jste po tom toužili.

Lev

S tím, co vás v práci naštvalo, se mu raději nesvěřujte,hrozí, že vás nepolitujte. Místo toho vám poradí, abyste se na nynější práci vykašlali a zůstali doma, kde se o vás postará...

Panna

Když začne mluvit o tom, že chce od života jen to nejlepší, raději s ním nediskutujte. Kdybyste mu řekli, že si všechno své štěstí vybral tím, že má vás, moc by tomu nerozuměl.

Váhy

Jsou lidé, kterým byste ustupovat neměli. Vy byste se možná nechali i přesvědčit, ale máte vedle sebe Berana, který o ničem takovém nechce ani slyšet.

Štír

Opravdu nejste na světě od toho, abyste mu plnili veškerá jeho přání. Možná by to šlo udělat tak, že byste nejdříve splnili jedno přání vy jemu, a pak čekali, až splní další on vám.

Střelec

Oba máte štěstí na velkorysé lidi. Kdybyste se rozhodli, že to tím ostatním stejně velkorysým chováním oplatíte, bude to celotýdenní zajímavý program.

Kozoroh

Zejména v tom, co se týká financí, se můžete těšit na samé příznivé zprávy. Váš Beran má občas dokonce dojem, že v tomto oboru dokážete dělat zázraky!

Vodnář

O tom, co plánujete, se s ním raději nebavte. V jeho případě si můžete být jistí, že o tom bude nejenže přemýšlet on sám, ale že to probere i se všemi svými kamarády.

Ryby

Po vašich názorech nikomu nic není. Když se Beran začne v tomto směru vyptávat, vznikne problém, máte totiž pocit, že to nechce vědět ani tak pro sebe, jako pro své rodiče.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA