Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 17. týden (25.4.2022 - 1.5.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zkraje týdne se věnujte tomu, co je důležité a co nepočká. Když půjde všechno dobře, budete mít ve středu hotovo a můžete pozornost upřít jeden na druhého.

Býk

Je vám líto, že už nejste tak mladí jako v době, kdy jste spolu začínali. Když vám ale Beran řekne, že to na síle jeho lásky k vám nic nemění, měli byste mu věřit. Má pravdu.

Blíženci

Pokaždé, kdy máte pocit, že jste se dostali na kraj svých sil a své trpělivosti, udělá něco, čím vám chuť do života vrátí. To, že jste v pohodě, je z valné části jeho zásluha.

Rak

Pokud jste měli pocit, že jste se v životě trochu minuli, musíte názor změnit. Vypadá to, že máte konečně šanci dohnat to, co jste v mladších letech nestihli.

Lev

Chválí vás i za to, čemu vy sami nepřikládáte celkem žádný význam. S údivem však zjišťujete, že to vidí zcela jinak a hlavně pro vás daleko příznivěji.

Panna

Jeho smysl pro humor vás opět dostane. Zejména ve čtvrtek a pátek si říkáte, že byste se na něj měli zlobit, ale místo toho se spolu s ním začnete smát.

Váhy

Když vám řekne, že pro sebe potřebuje víc času, protože má spoustu práce, neberte si to osobně. Vašemu Beranu tím jen říká, že v tomto týdnu budete sami častěji, než dosud.

Štír

Na to, abyste ho upozorňovali na možné chyby, které by mohl udělat, není vhodný čas. Vy se sice můžete snažit, ale on vás stejně poslouchat nebude. Nechejte ho jeho osudu!

Střelec

Jeho výroky se nehodláte zabývat. Váš Beran se vás sice může pokusit k nějakému stanovisku vyprovokovat, ale vy o tom vůbec neuvažujete.

Kozoroh

Do přemýšlení o tom, co máte dělat, abyste ho zbytečně nerozčilovali, se vám vůbec nechce. Místo toho přemýšlíte, zda by nebylo lepší, kdybyste si našli někoho lepšího.

Vodnář

Když vám řekne, že vás chce před něčím zachránit, měli byste zpozornět. Před jedním průšvihem vás tím zachrání, ale do několika dalších by vás tím dostal.

Ryby

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v jeho znamení, vám dokáže vysvětlit něco, co se dosud nikomu nepodařilo. Máte štěstí na opravdu chytrého Berana.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA