Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 10. měsíc (1.10.2019 - 31.10.2019)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Občas přemýšlíte, zda má veškeré vaše snažení a pachtění vůbec nějakou cenu. O tom, že opravdu má, vás přesvědčí vaše děti. Když vám řeknou, že jste pro ně vzorem v překonávání životních překážek, udělá vám to moc dobře. Ještě lépe se však budete cítit v momentě, kdy zjistíte, že tak o vás mluví i ve chvílích, kdy vedle nich nejste a kdy je neslyšíte.

Býk

Váš životní styl je v poslední době dost náročný. Chcete stihnout práci, vychovávat děti a k tomu všemu ještě i být pro svého partnera dokonalým životním druhem a navíc i skvělým milencem. Velice rychle však přijdete na to, že jde o tempo, které se zvládnout nedá. Když si však máte vybrat to, co ze svého programu vyškrtnete, bude to úkol vpravdě neřešitelný.

Blíženci

To, že starým rodičům pomáháte a platíte za ně jejich nákupy a účty, je z vaší strany nejen ušlechtilé, ale i vysoce prozíravé. Je potřeba, aby vaše děti viděly, jak se to dělá, a dobře si to zapamatovaly. Stará pravda říká, že nejintenzivněji člověk mladší generaci neovlivňuje slovy, ale příkladem. Vy se pak máte šanci přesvědčit, že to v případě vaší rodiny opravdu platí.

Rak

Hlavně se nikoho nebojte! Když se někdo začne vytahovat a třeba vám vyhrožovat, zatvařte se tak, aby pochopil, že vám strach opravdu nenažene. Bude to pro něj překvapení, protože je zvyklý, že se ho všichni bojí takříkajíc preventivně. Jeho vztah k vám se velice rychle a zásadně změní. Nedá se říct, že by k vám cítil úctu, ale rozhodně vás bude brát daleko vážněji, než ostatní lidi ze svého okolí.

Lev

To, že chcete zůstat single, který si dělá, co chce a jde si životem v hrdé osamělosti, ještě neznamená, že váš názor bude sdílet partner. Když za ním s tímto nápadem přijdete, bude si nejdříve myslet, že si z něj děláte legraci. Jakmile pak pochopí, že to myslíte vážně, opravdu se naštve. Chcete něco takového riskovat, nebo myšlenky na single život odbouráte s tím, že něco takového pro vás není?

Panna

Váš partner je sice náročný, ale rozhodně ne problematický. Zvykli jste si na sebe a je vám spolu dobře. Navíc si vyloženě vychutnáváte společnost člověka, který mluví pravdu a na jehož slově se dá stavět. Bát se nemusíte ani společného podnikání. Jediný problém bude s jeho příbuznými. Jen těžko chápou, že pozornost, kterou dosud věnoval jim, dává teď vám.

Váhy

Pocit, že to nemáte jednoduché, je stále silnější. Možná by pomohlo, kdybyste se k životu konečně postavili čelem. Když vás někdo požádá o pomoc, zvažte, zda na to máte dostatek energie. A když zjistíte, že nemáte ani energii, ani čas, klidně to odmítněte. Pro dotyčného to bude šok, protože na podobný postoj není z vaší strany zvyklý, ale pro vás velké vítězství.

Štír

S partnerem se domluvíte na všem, kromě peněz. Vy trváte na tom, že se má nejen šetřit, ale že je potřeba i žít a trochu si užívat. Váš miláček má však za to, že je potřeba, abyste nejdříve zaplatili všechno, co je potřeba, a s vychutnáváním života si počkali až na potom. Problém je však v tom, že nemá ani rámcovou představu data, kdy vytoužená pohoda konečně nastane.

Střelec

Je potřeba, abyste si hledali vhodnou formu sebevyjádření, která vás navíc bude bavit. Hlavně si nenechte namluvit, že vám chybí talent! Vyzkoušejte všechno, co vás napadne, a to, co vám půjde nejlépe, dále rozvíjejte. Navíc se můžete těšit na pozitivní odezvu ze strany méně obdařených kamarádů. Když vám navrhnou, že od vás vaše výrobky koupí, nedělají to z přátelství, ale proto, že se jim opravdu líbí.

Kozoroh

Je potřeba, abyste si konečně dali do pořádku internetové bankovnictví. Pokud usoudíte, že vaše nynější banka to se svými požadavky přehání, sežeňte novou, jejíž podmínky vám budou vyhovovat víc. Stejné je to i s telefonním operátorem. A když si navíc projedete i pojistky, které akčně přizpůsobíte aktuálnímu stavu vašeho majetku, můžete být po všech stránkách spokojení.

Vodnář

Je zbytečné, abyste doma dělali něco, co neumíte, v čase, který stejně nemáte. Když místo toho oslovíte hodinového manžela nebo nějakou odbornou firmu, bude to daleko lepší. Vyhnete se tak situaci, kdy byste nejdříve něco začali dělat, pak zjistili, že na to nestačíte, a začali shánět odborníka, který za vás práci dokončí. Neutrácejte za to, co opravdu není nutné!

Ryby

Máte enormní štěstí! Konečně jste narazili na zaměstnavatele, který vám řekne, co máte dělat, ale který vám nebude mluvit do toho, jak to děláte. V práci jste spokojení, což se odráží nejen na financích, ale i doma. Dokonce by se dalo říct, že s partnerem prožíváte druhé líbánky. Pro vás je to naprosto nová a zásadní životní zkušenost, z níž budete čerpat ještě hodně dlouho...

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA