Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 11. měsíc (1.11.2019 - 30.11.2019)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Jste unavenější, než by ročnímu období odpovídalo. Navíc se obáváte dalšího množství práce, které vám nadřízení v souvislosti s hektickým koncem roku přidělí. V takovém případě však nesmíte být pasivní. Klidně řekněte, že kromě vás jsou v týmu ještě i ostatní kolegové, kteří by se na celé akci měli taky podílet. Moc radosti svým výrokem sice nevzbudíte, ale to vám může být jedno.

Býk

Pozor si dávejte na lidi, s nimiž máte negativní zkušenosti. Vaše okolí vás sice bude přesvědčovat, že se změnili a že vám už od nich nic zlého nehrozí, ale vy svůj názor nezměníte. Když se pak budete hodně snažit, dospějete do stavu, kdy je budete tolerovat a dokonce s nimi spolupracovat, ale tím to taky skončí. O tom, že by to mohlo být jinak, vůbec neuvažujete.

Blíženci

Z toho, co jste dosud vnímali jako svého koníčka, se může stát plnohodnotná práce. Je ale potřeba, abyste si uvědomili, že si tím zavíráte dveře za svým dosavadním klidným životem, v němž bylo kromě práce i dost prostoru na relaxaci a lenošení. Jakmile rozjedete novou aktivitu, budete chvilky na relaxaci doslova krást a na povalování můžete zapomenout úplně.

Rak

Opravdu nevíte, zda máte dříve řešit záležitosti, které se týkají rodiny, nebo to, co vám hoří v práci. V každém případě je však potřeba, abyste se především domluvili s partnerem. Odložte všechno, co vás rozeštvává. Uvědomte si, že nastal čas, kdy musíte fungovat jako soudržný a výkonný tým. Naštěstí máte vedle sebe člověka, který to pochopí a splní všechno, co po něm chcete.

Lev

Drobné problémy můžete mít na úřadech. Tam hrozí, že po vás jeden úředník bude chtít něco, o čem se ten předchozí vůbec nezmínil. Vy však nesmíte propadnout panice! Bude dobré, když na svém právu na informace budete trvat způsobem sice zdvořilým, ale zároveň se budete chovat tak, aby všem bylo jasné, že ze svého stanoviska neustoupíte. Jen tak se můžete těšit na výsledek podle svých představ.

Panna

Pozvání na nejrůznější společenské akce neodmítejte, ale naopak dejte najevo, že se na ně těšíte. Zároveň si ale uvědomte, že je potřeba, abyste tam pořádně zazářili. Oblečení, v němž na akci vyrazíte, nemusí být nové, ale musí vám slušet a dodávat vám sebevědomí. Navíc se musíte i v hovoru s lidmi výše postavenými chovat nenuceně. Naštěstí to s elegancí sobě vlastní zvládnete.

Váhy

Úvahy o tom, že byste si mimo svůj oficiální a pořád ještě nejdůležitější vztah svého života našli nějaký románek, byste měli co nejrychleji opustit. Pokud to uděláte, ženete se do problémů. Uvědomte si, že opravdu nepatříte k lidem, kteří umí a hlavně dokážou bojovat na dvou frontách. Vaše avantýra by se prozradila spíše dříve, než později, a její následky by byly nemilé...

Štír

Opět budete moc rádi, že jste tvrdohlaví a ničím jiným než vlastním názorem se řídit nehodláte. Jde o postoj, který vám značně ulehčí život. Vaši protivníci pochopí, že se s vámi nemá cenu dávat do sporu, protože jejich tlaku dokážete odolat. Vy sami si navíc dokážete z toho, co vám hvězdná energie nabízí, vybrat to, co je vám prospěšné. Ušetříte tím čas, peníze i nervy!

Střelec

Jde o období, kdy byste neměli zbytečně sedět doma, ale kdy byste naopak měli co nejčastěji vyrážet do společnosti. V neoficiálním a občas i přátelském prostředí pro sebe získáte daleko víc, než v práci. Navíc zjistíte, že lidé, které jste dosud považovali za výjimečné a jichž jste se dokonce i trochu báli, jsou ve skutečnosti velice přátelští. Bez problémů s nimi společnou řeč nejen najdete, ale i udržíte.

Kozoroh

O tom, že byste ustoupili ze svých zásad, vůbec neuvažujte. V žádném případě by vám to neprospělo. Navíc byste byli sami na sebe naštvaní. Bude lepší, když se budete snažit rozumně komunikovat i s lidmi, s nimiž se v názorech lišíte. Když se nakonec domluvíte, že nebudete hledat rozpory, ale naopak budete pracovat na tom, abyste dospěli ke shodným stanoviskům, bude to skvělé.

Vodnář

I když je vaše věrnost skoro příslovečná a váš postoj k přátelům a vůbec všem lidem, s nimiž navážete kontakty, příkladný, nastal čas, kdy byste se měli chovat rozumně. Pokud se vám zdá, že se někdo vůči vám výrazně vymezuje, nehledejte chybu v sobě. Bude daleko lepší, pochopíte, že jste se v dotyčném člověku spletli. Nebude to příjemné, ale kdybyste si tvrdohlavě nalhávali něco jiného, bude to horší.

Ryby

Lidé, kteří vám říkají, že to s vámi myslí dobře a že vás chtějí jen vytrhnout z vaší životní apatie, neposlouchejte. To, co se v podobném případě osvědčilo jim, by u vás pravděpodobně nezabralo. Bude lepší, když se svůj postoj k životu pokusíte změnit sami. Pro začátek stačí, když si jen na každý den naordinujete trochu fyzického pohybu. Změna nálady a s ní spojená vyšší životní aktivita se pak rychle dostaví sama.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA