Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 1. měsíc (1.1.2020 - 31.1.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Musíte být opatrnější, než obvykle. Pozor si dávejte zejména ve vztazích s jinými lidmi. To, že si myslíte, že máte pravdu, ještě neznamená, že váš názor budou sdílet i všichni ostatní. V partnerském životě vsaďte na vytrvalost. Pokud jste si jistí, že o někoho opravdu stojíte, musíte se k němu chovat tak, aby mu došlo, že to myslíte opravdu vážně. Pak se můžete těšit na štěstí.

Býk

Spousta záležitostí, které ještě koncem minulého roku vypadaly nejistě a ve vás vzbuzovaly obavy, se konečně vyjasní. Úřady začnou posílat rozhodnutí, na která jste čekali a bez nichž jste se nedokázali hnout z místa. Navíc se můžete těšit na pomoc opravdu schopného člověka. Vzpomněl si, že vám dluží za pomoc, kterou jste mu kdysi poskytli, a rozhodl se, že vám to vrátí.

Blíženci

Na rozmýšlení, moudré vážení jednotlivých možností a na přesnou střelu, která přesně zasáhne cíl, nebudete mít dost času. Musíte riskovat daleko častěji, než jste zvyklí. Naštěstí všechno dopadne dobře. Přesto byste si zasloužili dovolenou nebo alespoň prodloužený víkend, na kterém si dáte dohromady nervy a myšlenky. Kdybyste vyrazili do zahraničí, kde vás nikdo nezná, bude to skvělé.

Rak

Lidí, kteří budou apelovat na váš zdravý rozum a přemlouvat vás s tím, že moudřejší přece ustoupí, bude kolem vás dost. V takovém případě jim musíte vysvětlit, že vám na tom, aby vás posuzovali jako moudré, nezáleží, takže ustupovat nebudete. Následně můžete říct, že jste se už v životě naustupovali dost a nikdy jste z toho nic neměli. V novém roce chcete začít jinak!

Lev

Výzvy, které přijdou, jsou sice velice lákavé, ale přesto je nikdo kromě vás nepřijme. Každý ví, že je to spousta práce s hodně nejistým výsledkem. Vy se ale rozhodnete, že to zkusíte. Předem si však musíte zajistit podporu svého partnera. Je nutné, aby při vás za všech okolností stál. Stejně tak je potřeba, abyste využili pomoc, kterou vám nabízejí příbuzní. Budete ji potřebovat.

Panna

I když obvykle v rámci plnění svých pracovních povinností nikam nejezdíte, tentokrát je to jinak. Pokyn, že máte vyrazit na služební cestu, přijde tak rychle, že se sotva stačíte sbalit. Naštěstí máte vedle sebe partnera, který vám s tím nejenže pomůže, ale ještě vás i odveze na letiště. Dobře ví, že z vaší cesty budou peníze, které v konečném součtu pomohou i jemu. A když mu ještě z cest přivezete dárek, bude spokojený úplně.

Váhy

Ještě štěstí, že patříte k lidem, kteří se po ničem novém neženou a po žádných zásadních změnách netouží. V tomto měsíci by bylo lepší, kdybyste se jim po zralé úvaze důsledně vyhýbali. Místo přemýšlení o novém se snažte spíše vylepšovat to, co je osvědčené a staré. Platí to jak pro práci, tak pro všechny vaše vztahy. Když se obklopíte lidmi, které znáte a jimž můžete věřit, litovat nebudete.

Štír

Je potřeba, abyste byli vytrvalí a důslední. Když vám někdo začne vysvětlovat, že na něco nemáte a že byste se o to ani neměli pokoušet, nesmí vás to odradit. Naopak by bylo lepší, kdybyste to vzali jako pobídku, která vás nutí, abyste dotyčnému dokázali, že to zvládnete. Počítejte však s tím, že jeho reakce nemusí být nejpřívětivější. Vidí ve vás konkurenci a nechápe, že je to jinak.

Střelec

Jde o měsíc, kdy se doma moc neohřejete. Pozvání na nejrůznější společenské akce jen prší a vy se na ně moc rádi vypravíte. Neformální uvolněnou atmosféru využijete k navázání kontaktů se zajímavými lidmi. Pokud se z některých vyklubou jedinci, kteří by mohli mít pozitivní vliv na vaši další pracovní kariéru, bude to ještě lepší. Když vám nabídnou pomoc, neodmítejte!

Kozoroh

V pracovním životě se vám daří naprosto všechno. Ten soukromý je navíc ještě o chlup lepší. Pokud však opravdu stojíte o úspěch, je potřeba, abyste se důkladně věnovali domácí logistice. Času je málo a toho, co musíte během měsíce zvládnout, je opravdu hodně. Naštěstí si umíte všechno naplánovat tak, aby byli v práci spokojení a doma byl v pohodě i váš miláček.

Vodnář

Je potřeba, abyste se kromě všeho ostatního, co musíte řešit normálně, soustředili na své přátele. Když vás požádají o pomoc, měli byste jim ji poskytnout. Znáte je a víte, že si zbytečně nevymýšlejí a nechtějí po vás nic, co by nedokázali zvládnout sami. Když usoudíte, že je to potřeba, můžete jim nabídnout i půjčku. Peníze, které věnujete na záchranu přátel, vám vesmír mnohonásobně vrátí...

Ryby

Zkuste trochu změnit svůj postoj k životu! Zapomeňte na to, že vám v poslední době něco nevyšlo tak, jak jste si představovali. Soustřeďte se naopak na to, co se vám podařilo. S údivem zjistíte, že toho pozitivního je podstatně víc, než toho, co se nepovedlo. Zároveň přemýšlejte o posílení svého pracovního postavení. Pokud vám šéf naznačuje, že byste se měli zúčastnit nějakého výběrového řízení, měli byste se přihlásit.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA