Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 12. měsíc (1.12.2019 - 31.12.2019)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Konec roku je pro vás nejen impulsem pro dokončení starého, ale je to pro vás i zásadní motivace k novým začátkům. Aktuálně by bylo dobré, kdybyste se rozhodli, zda chcete zůstat ve staré práci, nebo zda hodláte najít něco jiného. Jde o věc, kterou si musíte vyřešit sami. Lidi, kteří vám budou vysvětlovat, že se máte držet jistoty, neposlouchejte. Vy přece směřujete dál a výš!

Býk

Překvapí vás lidé, kteří vám začnou vysvětlovat, jak moc jste pro ně důležití a co všechno jste pro ně udělali. Vy si to sice vůbec neuvědomujete, ale pro jistotu se s nimi nehádáte. Zatímco v soukromí všechno klape, v práci máte starostí až nad hlavu. Dobře víte, že kdybyste dokázali odmítnout práci navíc, dýchalo by se vám daleko lépe. Vy to však bohužel neumíte.

Blíženci

Boje, do kterých se pustíte, jsou sice náročné, ale vy byste se jim vyhýbat přesto neměli. Je potřeba, abyste nejen sobě, ale i svému okolí dokázali, že se za to, co považujete za důležité, chcete a hodláte bít. Překvapíte tím všechny lidi ze svého okolí. Věděli, že jste v případě potřeby schopni podat neskutečné výkony, ale takové nasazení od vás nečekali.

Rak

Čím méně budete tlačit na pilu, tím to bude lepší. Jsou věci, které byste měli nechat být a jen zpovzdálí pozorovat, jak se vyvinou. Týká se to zejména interních záležitostí partnerovy rodiny. Mohli byste jim sice říct, že vás měli poslouchat a všechno by bylo jinak, ale to by stejně k ničemu nebylo. Dozvěděli byste se, že po bitvě je každý generálem a atmosféra by se ještě zhoršila.

Lev

Obvykle starosti s dárky nemáte, nebo si je alespoň nepřipouštíte, ale tentokrát je všechno jinak. Všichni lidé z vašeho okolí se nenápadně vyptávají, co by vám udělalo radost. Tím vám zase dávají nenápadně najevo, že nějakou pozornost čekají taky od vás. Asi nezbude, než abyste si hned na začátku prosince sestavili seznam těch, které chcete obdarovat, a pak začali nakupovat.

Panna

Představa konce roku, který strávíte někde naprosto jinde, než jste zvyklí, vás láká čím dál víc. Velice rychle však pochopíte, že jste se rozhodli pozdě. Vaše štěstí vás však ani tentokrát neopustí. Kamarádi, kteří měli jet na zajímavý novoroční pobyt, nemůžou, a proto vám ho nabídnou. Jejich návrh bude provázet i docela slušná sleva, což vás potěší dvojnásob.

Váhy

Dejte si pozor, abyste si nenabrali víc úkolů a práce, než je nutné. Je sice pravda, že toho, co se musí udělat, je opravdu hodně, ale nikde není psáno, že to musíte dělat právě vy. V práci trvejte na tom, že všechno dělat nebudete. Doma práci jen rozdělte a potom koordinujte. Toho, že byste se nudili, se bát nemusíte. Aktivit vám i tak zbude víc, než si umíte představit.

Štír

Čeká vás advent, který bude po všech stránkách daleko zajímavější, než jste čekali. Těšte se na četná setkání s přáteli, ale i na koncerty a nejrůznější charitativní akce. Kromě toho vám musí zbýt čas i na výběr dárků a vytváření vánočních dekorací. Když se rozhodnete, že pečení cukroví v rámci usilování o svůj duševní klid co nejvíce omezíte, bude to velice rozumné.

Střelec

Když se vám něco nepovede, berte to jako něco, co se stává. Je zbytečné, abyste se obviňovali z neschopnosti. Kdybyste se navíc překonali a dokázali to brát jako lekci pro budoucnost, bylo by to ještě lepší. Celkově však jde o hodně pozitivní měsíc. Těšit se můžete zejména na peníze. Bylo by však dobré, abyste všechny neutratili. Nějaká rezerva se vám časem bude hodit.

Kozoroh

Pocit, že o vašem dalším pracovním osudu rozhodují lidé, kteří vás vůbec neznají, se vám ani trochu nelíbí. Stejně tak se vám nezamlouvá situace, kdy se před ně musíte postavit a obhajovat své návrhy. Naštěstí dokážete mluvit tak, abyste je přesvědčili, že jste na dané místo ti nejlepší. Do konce roku se sice záležitost jednoznačně nevyřeší, ale všechno ukazuje, že jste na dobré cestě.

Vodnář

Je opravdu zbytečné, abyste pořád jen hledali omluvu pro lidi, kteří si to v žádném směru nezaslouží. Klidně si přiznejte, že jste v nich hledali kvality, které prostě nemají. Nebude to sice příjemné, ale pokud si své pochybení nepřiznáte, nepohnete se z místa. Náladu vám zásadně vyřeší svátky. Opět se setkáte s rodinou a opět se ujistíte, že se mezi lidmi vlastní krve cítíte nejlépe.

Ryby

O tom, zda je cesta, na kterou jste nastoupili správná, nepochybujte. Nápady, které ohledně jejího směřování máte, pramení spíše z únavy, která je u vás s koncem roku spojená. Když přestanete zbytečně přemýšlet a necháte všechno volně plynout, bude to výborné. A kdybyste se rozhodli, že si mezi svátky vyrazíte někam na hory, kde dáte zabrat tělu a duši dopřejete odpočinek, bude to ještě lepší.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA