Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 2. měsíc (1.2.2020 - 29.2.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

To, že jste pracovití, máte skvělé nápady a navíc dokážete dát dohromady tým, které vzorně spolupracuje, vám nikdo nebere. Přesto byste se měli kromě práce soustředit i své soukromí. Když partner už jen nenaznačuje, ale nahlas říká, že byste měli svůj vztah změnit a zintenzivnit, protože žijete spíše jako spolubydlící, než jako partneři, měli byste s tím něco dělat.

Býk

Toho, jak partner vnímá svou rodinu, mu nemluvte. K ničemu by to nebylo. Můžete mu ale naznačit, že vy některé věci vidíte jinak. Když to řeknete jednou a stručně, je šance, že se nad vašimi slovy zamyslí. Kromě úvah o rodinných vztazích byste si měli udělat čas na hory nebo na nějaký fyzický pohyb. Jaro se blíží, takže je potřeba, abyste tělu vrátili pružnost a svěžest.

Blíženci

Na lidi, s nimiž máte negativní zkušenosti, si dejte pozor. Nejde o to, abyste je podezírali, ale o to, abyste byli připravení na všechna možná i nemožná překvapení, která mohou z jejich stany přijít. Zároveň byste měli odbourat až trestuhodnou naivitu, se kterou je omlouváte. To, že se jim něco nepovede, není vina osudu, ale důsledek předešlých špatných rozhodnutí.

Rak

Vaše obavy z dalšího vývoje ve firmě a tím i vaší pracovní stability se ukážou jako naprosto neopodstatněné. Ve firmě všechno funguje naprosto skvěle a vám dokonce přijdou i nějaké peníze navíc. Nejde sice o žádnou závratnou částku, ale to nevadí. V každém případě je to dost na to, abyste mohli začít přemýšlet o letní dovolené u moře nebo jiné podobné akci.

Lev

Je potřeba, abyste přestali věřit ve své skálopevné zdraví a začali se o sebe trochu starat. I kdyby se v práci děly věci opravdu zajímavé a zásadní, není to důvod, abyste přecházeli nemoci a chodili do práce s horečkou. Práce je pro vás sice důležitá a v mnohém stěžejní, ale zdraví je důležitější. To budete potřebovat i v době, kdy se odeberete na zasloužený odpočinek.

Panna

Zdvořilost vám pomůže zvládnout i to, co by se vám jinak nepodařilo ani vyřídit, ani získat. Týká se to zejména všech úředních záležitostí. Když se budete chovat zdvořile, dočkáte se stejně zdvořilé odpovědi. A když navíc doprovodíte svá slova úsměvem, je docela možné, že se ze zprvu odtažitého úředníka stane nejdříve váš spojenec a potom i celoživotní kamarád.

Váhy

K lidem, kteří se k vám chovají nezdvořile, se chovejte naprosto stejně. Můžete se sice dozvědět, že to přeháníte, ale to vám může být jedno. Pokud je člověk, který vám to vytýká, jen trochu rozumný, pokuste se mu vysvětlit, že jste dotyčnému právě uštědřili životní lekci, kterou potřeboval jako sůl a která jeho duchovnímu i mentálnímu rozvoji velice prospěla.

Štír

Lidem kolem sebe motivy svého jednání nevysvětlujte. Stejně je nepochopí. Kdybyste však někoho přemluvili, aby vás ve vašem snažení podporoval, a dokázali si z něj udělat spojence, bylo by to vynikající. Je ale potřeba, aby to byl člověk, který je stejně pracovitý a zaměřený na cíl, jako vy. Společníka, který na vás nechá veškerou práci a sám nebude dělat nic, nepotřebujete.

Střelec

Jde o zajímavý měsíc, kdy mezi lidmi působíte jako smírčí element. Když se dva hádají, nečekejte na pozvání! Klidně mezi ně vstupte a řekněte jim, kde podle vás dělají chybu. Reakce bude zajímavá. Za vaši intervenci vám budou vděční i lidé, kteří si jinak do života mluvit nenechají a jakékoli nevyžádané rady odmítají způsobem, který jejich okolí jen těžko snáší.

Kozoroh

I když jste si jistí, že máte ve všem důležitém pravdu, trochu zabrzděte. Když se svého partnera (eventuelně pracovního společníka) zeptáte, co o celé záležitosti soudí, bude to jen dobře. Jeho úhel pohledu váš názor sice nezmění, ale skvěle ho doladí. To, že jste udělali dobře, zjistíte ještě do konce tohoto měsíce. Následně si to potvrdíte i z jiných zdrojů.

Vodnář

Musíte si dávat pozor, abyste se kvůli kamarádům nezačali doma zbytečně hádat. Pokud pochopíte, že si váš partner myslí, že kamarádům podléháte víc, než je zdrávo, měli byste přemýšlet, zda náhodou nemá pravdu. Zároveň byste se měli starat, abyste s partnerem měli víc soukromí, než máte dosud. Společně trávený čas je tou nejlepší investicí, kterou můžete své další budoucnosti věnovat.

Ryby

Do záležitostí, které se týkají vašich příbuzných, byste neměli zasahovat. Neriskujte, že se vaše dobře míněná snaha obrátí proti vám. Ještě daleko horší by však byl stav, kdy by všichni uznali, že máte pravdu. Pak by vás totiž požádali, abyste se celé věci ujali a uvedli ji do pořádku. Vám by se do toho sice nechtělo, ale odmítnout byste přesto nedokázali.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA