Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 6. měsíc (1.6.2023 - 30.6.2023)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Všechno, co se momentálně může pokazit, se taky pokazí. Vy si naštěstí i přes to, co se dá označit jako nepřízeň osudu, zachováte chladnou hlavu a otevřený přístup k životu. Tím, co se děje, se nenecháte vyvést z míry, ale uděláte všechno pro to, abyste vzniklou situaci obrátili ve svůj prospěch. Dokonale se vám to sice nepodaří, ale i tak bude nynější stav lepší, než byl ten předešlý.

Býk

Tvrdohlavost, se kterou přistupujete k realizaci svých předem promyšlených plánů a záměrů, je sice impozantní, ale taky od vás vyžaduje nasazení neskutečné energie. Právě proto je potřeba, abyste se soustředili na to, co je nutné hned teď a v tomto okamžiku. Do plánování zářivé budoucnosti se pusťte až ve chvíli, kdy budete mít všechno hotovo a čistý stůl.

Blíženci

Rozpory, které jsou v rodině, neřešte. Vaši blízcí vás k tomu mohou sice vybízet s tím, že znesvářené příbuzné nikdo jiný nesrovná, ale vy byste se opravdu neměli nechat umluvit. Když se této mise ujmete, dostanete se do situace, kdy se budete muset zabývat nepříjemnými záležitostmi. Pak jim také obětujete energii, kterou jste chtěli původně věnovat tomu, co vás zajímá a baví.

Rak

Máte pocit, že žijete totálně naruby! Zatímco jinde prožívají vysvědčení svých ratolestí rodiče, u vás se kvůli známkám trápí hlavně děti. Když pochopíte, že jsou jejich obavy opravdu upřímné, převezmete zodpovědnost za jejich náladu na sebe. Začnete jim vysvětlovat, že známky nejsou to nejdůležitější a úspěch v budoucím životě se od nich neodvíjí.

Lev

Vaše velkorysost vás nutí, abyste se chovali tak, že vás většina lidí označí za nerozumné. Když uvidíte někoho, kdo potřebuje vaši pomoc, neptáte se, zda si ji zaslouží, ale sami mu ji nabídnete. Na řeči o tom, že jste si k tomu měli najít někoho jiného, nedáte. Vzápětí zjistíte, že se vám vaše charitativní aktivita vyplatila. Vašeho jednání si všiml někdo, kdo ho vyhodnotil kladně, a kdo se rozhodl, že teď pomůže on vám.

Panna

Jde o týdny, které budou zásadním testem vaší vytrvalosti. Když máte něco v plánu, nesmíte se nechat svést aktuálními okolnostmi a své záměry měnit. Byla by to zásadní chyba. V takovém případě je naopak potřeba, abyste sáhli do svého okolí a našli si lidi, kteří vás podpoří jak na duchu, tak třeba finančně. Toho, že by prodělali, se nebojte. Nakonec na tom vyděláte všichni!

Váhy

Velmi rozhodně (možná se dozvíte, že až příliš) budete reagovat na lidi, kteří se pokusí omezit vaši svobodu a vnutit vám jak své názory a životní postoje, tak své plány. Ve chvíli, kdy na někoho takového narazíte, není čas na otálení. Dotyčnému jasně vysvětlete, že jste si tím, co chcete udělat, jistí. Když vás bude přesvědčovat dál, musíte dát najevo, že vám to je sice líto, ale že ho v takovém případě musíte ze seznamu přátel vyškrtnout.

Štír

O to, že byste se v případě člověka, kterého máte rádi, bili o jeho přízeň tak, že byste se z jeho života snažili odstranit všechny lidi, kteří vám nesedí, se nesnažte. Problém by byl v tom, že vás by to záhy přestalo bavit. Velice rychle byste usoudili, že člověk, pro kterého nejste důležití tak, aby se s takovými lidmi vyrovnal sám a vlastními silami, si vás nezaslouží.

Střelec

Je potřeba, abyste alespoň trochu důsledněji dohlédli na rodiče. Jakmile usoudíte, že se po zlepšení svého zdravotního stavu opět vrátili ke špatným a riskantním návykům, hned jim to řekněte. Budou překvapení. Vzápětí řeknou, že od vás tak důslednou péči nečekali. Na závěr ale přiznají, že se příznivě lišíte od dětí jejich známých, kteří se o své rodiče skoro nestarají. Dokonce nahlas přiznají, že jsou na vás hrdí!

Kozoroh

Je potřeba, abyste potlačili svou vrozenou otevřenost a naopak se začali chovat jako člověk, který tajné informace nejen shromažďuje, ale který s nimi i pracuje. Když zjistíte, co se děje ve firmě, v níž pracujete, a jaké změny se tam připravují, musíte si sednout a v klidu zvážit intenzitu dopadu, který to na vás bude mít. Jakmile usoudíte, že by šlo o příliš náročnou změnu, začněte hledat štěstí jinde.

Vodnář

Úvahy o tom, jak našetřit na byt nebo dům začínají nabývat pevné a jasné obzory. Když dáte s partnerem hlavy dohromady, můžete si být jistí, že vymyslíte způsob, který by vám umožnil realizovat váš sen a přitom vás finančně příliš nevyčerpal. Kdyby se však rodiče rozhodli, že vám pomohou, neříkejte, že jejich peníze nepotřebujete. To, co vám dávají, vám opravdu dávají jen a pouze z dobroty srdce.

Ryby

Opět se ukáže, že díky svému nasazení dokážete zvládnout i to, s čím by všichni ostatní tvrdě zápasili a stejně by k rozumnému závěru nedospěli. Výsledkem vaší činnosti bude nejen obdiv vašeho okolí, ale i zájem o váš způsob přemýšlení. Všem je jasné, že člověku, který si s průběžnými problémy dokáže poradit tak skvěle jako vy, si trochu pozornosti zaslouží.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA