Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 11. měsíc (1.11.2022 - 30.11.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

I když narozeniny ani nic podobného neslavíte, čekejte dny, kdy budete dostávat nejrůznější dárky. Většina z nich přijde od lidí, kteří k vám mají přátelský vztah, jenž vám tímto způsobem dávají najevo. Nepřemýšlejte, co je k tomu vede, ale buďte rádi, že jste konečně narazili na lidi, kterým je s vámi dobře. Když se podíváte kolem sebe, zjistíte, se moc lidí, kteří mají takové štěstí, kolem sebe nemáte.

Býk

Vaše tvrdohlavé prosazování pracovních záležitostí, které považujete za užitečné, nese konečně ovoce. I váš nadřízený, který si do svých pravomocí obvykle mluvit nedá, pochopí, že udělá dobře, když se s vámi o tom, co má dělat, poradí. Vy mu podle svého nejlepšího vědomí a svědomí řeknete, co byste na jeho místě dělali vy. A on uzná, že jsou vaše nápady naprosto geniální.

Blíženci

Úvahy o tom, že byste od základů změnili práci a začali se zabývat něčím, co vás baví podstatně víc, než vaše dosavadní práce, jsou stále častější. I když k tomu máte tisíc chutí, měli byste přesto vyslechnout názor svého partnera. Když vám říká, že jde o rozhodnutí, které je sice pochopitelné, ale v současné době není rozumné, musíte uznat, že má pravdu.

Rak

S údivem zjistíte, že vaše děti mají hodně podobné záliby, jako jste měli v jejich věku vy. Když jim navrhnete, že byste se jim mohli věnovat společně, bude to mít na vaše vztahy velice pozitivní dopad. Konečně máte šanci, abyste se s dětmi přestali bavit jako autority a zavedli mezi vás trochu vyváženější komunikaci. Vaše ratolesti si to zaslouží a vy si to užijete!

Lev

Představa, že jde o měsíc, který strávíte v pohodě a v klidu, vezme velice rychle za své. V práci se začínají připravovat vánoční akce a všichni chtějí, abyste si je vzali na povel. Dokonce usoudí, že vám dají k ruce pár lidí, kteří se postarají, abyste nemuseli veškerou práci dělat sami. Jindy byste se takovému nasazení bránili a patrně i ubránili, ale teď si uvědomujete, že to nemá cenu.

Panna

Ve vlastním zájmu se vyhýbejte lidem, kteří neumí mluvit o ničem jiném než o stresu a o tom, jaké choroby je potkaly a ještě i potkají. Při vaší vnímavosti hrozí, že byste podobné příznaky začali hledat i na sobě. Nic byste sice neobjevili, ale náladu byste si zkazili spolehlivě. Když budete komunikaci celý měsíc udržovat na optimistické notě, bude to lepší.

Váhy

Trochu potíží můžete mít s novými členy rodiny. Když přijdou děti s novými partnery, budete se k nim sice chovat korektně, ale přesto jim dáte najevo, že se u vás doma hraje podle vašich pravidel. Naštěstí to s tlakem, které na ně vyvíjíte, nepřeženete. Pak se dozvíte, že usoudili, že se sice projevujete trochu přísněji, ale že jste jinak sympatičtí a vyjít se s vámi dá.

Štír

Když vás napadne, že byste se sebou měli něco dělat a ještě v tomto roce se dát po tělesné schránce alespoň trochu do pořádku, není to vůbec špatný nápad. Zkuste si najít cvičení, které vám neslibuje zázraky, ale který vám slibuje pomalé, ale taky důsledné vylepšování vašeho zdravotního i fyzického stavu. Čím dříve začnete, tím dříve se můžete těšit z pozitivních výsledků!

Střelec

Představa, že budete svého partnera sledovat a kontrolovat každý jeho krok, vám sice může připadat lákavá, ale to je asi tak všechno. Kdybyste se k zapojení sledovacího programu přece jen odhodlali, velice brzy byste toho litovali. Patrně byste zjistili, že váš miláček opravdu nedělá nic, co by svědčilo o jeho skrytém soukromém životě. Vy byste se pak styděli a ještě by vám to bylo i líto.

Kozoroh

Úvahy o tom, že byste měli na svém zdraví pracovat důsledněji a věnovat se mu s plným nasazením, jsou stále častější. Když vám miláček sdělí, že byste mohli chodit cvičit spolu, měli byste nad tím začít uvažovat. Jako dvěma vám to půjde podstatně lépe. Navíc můžete čekat, že za permanentku pro oba dostanete nějakou zajímavou slevu, což bude další velké plus.

Vodnář

Díky své povaze se dostanete do situací, s nimiž dosud nemáte moc zkušeností. Zjistíte, že ne všichni lidé, kterým chcete pomáhat, si vaši pomoc zaslouží. Kdybyste přišli na to, že pomáháte slovem i skutkem lidem, kteří jsou na tom po všech stránkách podstatně lépe než vy, cítili byste se vyloženě trapně. Navíc byste měli oprávněný pocit, že vás dost cynicky zneužili.

Ryby

Jediné, co opravdu potřebujete, je pohodlí a klid. Čím dříve si uvědomíte, že potřebujete odpočinek, relaxaci a třeba i pobyt v nějakém wellness centru, tím to s vámi bude lepší. Kdybyste pak podobnou akci naplánovali tak, aby se jí mohli kromě vás a vašeho partnera zúčastnit i kamarádi, bude to skvělé. Všichni dohromady byste si pak mohli dopřát pár opravdu příjemných dní.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA