Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 12. měsíc (1.12.2022 - 31.12.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Většinu záležitostí musíte řešit co nejrychleji - a to i v případě, kdy se vám ani trochu nechce. Následně musíte přesvědčit partnera, aby vám alespoň nepřekážel, když už vám nepomáhá. Může být sice naštvaný, ale pak se chytí za nos a usoudí, že by ruku k dílu alespoň trochu přiložit mohl. Na váš vztah bude mít toto malé extempore velice pozitivní a hlavně dlouhodobý dopad.

Býk

Opět si uvědomujete, jak velké máte v životě štěstí na lidi, s nimiž jste se potkali. Pokud se vám něco nepodaří, můžete je klidně a bez obav požádat o radu. Nevysmějí se vám, ale vymyslí něco, co vám opravdu pomůže. Navíc vám na poslední dny roku nabídnou svou společnost. Budete překvapení, protože jste si opravdu mysleli, že zůstanete sami doma.

Blíženci

Rozčilí vás lidé, kteří si s vámi nemají odvahu promluvit o svých požadavcích sami. Místo toho k vám pošlou vyjednavače, kteří jim k vám mají prošlapat cestičku. V pracovních záležitostech byste takové jednání snesli, ale v soukromých podobnou taktiku odmítáte. Člověk, který nemá dost odvahy, aby za vámi přišel sám, si vaši pozornost ani lásku nezaslouží.

Rak

To, že přemýšlíte, že máte práce až příliš, je ve vašem případě zcela oprávněné. Pokud přijdete na to, že vlastně vyděláváte peníze, které ani nemáte čas utratit za něco, co vám dělá radost, je to naprosto normální. A pokud dospějete do stadia, kdy usoudíte, že bude lepší, když práci omezíte a získáte víc času pro sebe, bude to nejen rozumné, ale i zdraví prospěšné.

Lev

To, že jste v poslední době utrpěli něco, co by se bez velkého přehánění dalo označit jako rána osudu, vás uvedlo do stavu, kdy jste zcela vážně uvažovali nad tím, zda má váš další život vůbec smysl. Teď přichází podnět, který vás přinutí, abyste se na celou záležitost podívali jinak. Přestanete ji brát jako prohru, ale uvidíte v ní životní lekcí, která vám ukazuje, kudy dál.

Panna

Tajemství, o kterých se shodou krajně nepravděpodobných náhod dozvíte, si nechejte za všech okolností pro sebe. Kdybyste je prozradili, jednorázově byste na tom možná i něco získali, ale zároveň byste rozjeli dlouhodobý proces ztrát. Navíc byste zbytečně ztratili pověst člověka, na kterého je spolehnutí, protože všichni vědí, že toho sice hodně ví, ale nemluví.

Váhy

Když se váš partner, s nímž nežijete v nejlepší shodě, začne najednou chovat velmi chápavě až láskyplně, měli byste zavětřit. Srdce vám sice namlouvá, že se konečně splnilo vaše vroucí přání a on se změnil, ale hlavě se něco takového zdá nepředstavitelné. Právě proto uděláte dobře, když svou odpověď na jeho nové postoje trochu zpomalíte. To, zda se opravdu změnil, musí ukázat až čas.

Štír

I když se společenskému životu spíše vyhýbáte, protože ho považujete za zbytečnou ztrátu času, energie a v neposlední řadě i peněz, teď je potřeba, abyste změnili přístup. Jen na takových akcích ke svému údivu zjistíte, že lidé, kteří jsou vám v běžném životě spíše protivní, disponují ve skutečnosti dobře skrývaným kouzlem osobnosti. Přátelé se z vás rovnou nestanou, ale rozhodně spolu budete vycházet lépe, než dřív.

Střelec

Především si potřebujete jasně uvědomit, co vlastně chcete od života a co pro uskutečnění svých představ hodláte udělat. Bude to sice náročné, ale jde o činnost, bez níž se nehnete z místa. Zároveň se ve svém přemýšlení snažte držet při zemi. Ze spousty přání a možností, které se před vámi otevírají, si zvolte takové, které vás opravdu přitahují a jimž se budete věnovat naplno.

Kozoroh

Život od vás vyžaduje podstatně větší nasazení diplomatických zkušeností a talentů, než jste zvyklí. I když jste na své břitké poznámky pyšní, tentokrát byste je měli buď mírnit, nebo si je odpustit totálně. Je potřeba, abyste si ze svých kolegů a známých vytvářeli spíše přátele, než protivníky. V době, která se kvapem blíží, budete lidi, co stojí na vaší straně, opravdu potřebovat.

Vodnář

To, že se soustředíte především na lidi, kteří se ocitli v obtížné situaci a potřebují pomoc, je při vaší povaze naprosto normální. Když však potřebujete pomoc vy, zjistíte, že lidí, kteří vám nabídnou pomocnou ruku, je velice málo. Pokud pochopíte, že by bylo lepší, kdybyste se v dalších dnech starali spíše o blaho své, než o prosperitu těch ostatních, bude to velice dobře.

Ryby

Vsaďte na svůj smysl pro humor! Je potřeba, abyste ho i v hodně náročných situacích nejen aktivovali, ale taky udrželi na náležitě vysoké úrovni. Když se dokážete tomu, co se kolem vás děje, upřímně smát, zvládnete i hodně zapeklité situace tak, abyste mohli být sami se sebou spokojení. Můžete se sice dozvědět, že nic neberete vážně, ale to vnímejte spíše jako pochvalu.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA