Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 10. měsíc (1.10.2022 - 31.10.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

To, že chcete pomáhat kamarádům, kteří se dostali do průšvihů, je jasné a při vaší povaze naprosto přirozené. Musíte si však dávat pozor, abyste při tom nezapomněli sledovat své oprávněné zájmy a to, co je pro vás důležité. Naštěstí patříte k lidem, kteří dokážou potřebné informace získat i v situacích, kdy by se nic dozvědět neměli. Vy však zapojíte veřejné i neveřejné zdroje a zjistíte všechno, co je pro vás nutné.

Býk

To, že jste se během léta nezastavili, vás dost vyčerpalo. Jediné, co potřebujete, je dostatek času, který můžete věnovat obnově svých sil. Kdyby to šlo, objednejte si na prodloužený víkend pobyt někde, kde se o vás postarají. Vy sami si můžete myslet, že nic takového nepotřebujete a dokonce to i nahlas říkat. Na místě však zjistíte, že vaše tělo má na věc zcela jiný názor.

Blíženci

Neustále hledáte způsob, jak si vylepšit finanční situaci a zajistit tak sobě i rodině opravdu klidný a v rámci možnosti pohodlný život. Opatrně však musíte přistupovat ke všem nabídkám, s nimiž přijdou v tomto směru kamarádi. Než je přijmete, musíte si zajistit řádnou smlouvu a veškeré právní náležitosti. Neriskujte stav, kdy přijdete jak o peníze, tak o kamarády.

Rak

Když se dějí věci, kterým nerozumíte, nepropadejte panice, ale požadujte vysvětlení, které vám všechno objasní tak, abyste se mohli odpovědně rozhodnout, kudy půjdete dál. Po celé období si pak dejte pozor na lidi, kteří doufají, že jim pomůžete z jejich aktuálních trablů. Když jim řeknete, že se musíte nejdříve zabývat tím, co se týká přímo vás, a na ně budete mít čas, až budete mít sami hotovo, bude to lepší.

Lev

I když říkáte, že na společenský život moc nejste a že jste nejspokojenější doma, dopřáno vám to nebude. Okolnosti se vyvinou tak, že se mezi lidi budete muset vypravit. Dokonce i vy uznáte, že se některé záležitosti v uvolněném ovzduší vyřeší snadněji, než u jednacího stolu. Předem byste ale měli upozornit partnera, že k tomu budete potřebovat jeho pomoc a doprovod!

Panna

O tom, že byste si dělali naděje na lásku s člověkem, který momentálně v partnerském životě utrpěl nějaký zásadní nezdar, ani neuvažujte. Dotyčného byste sice získali, ale k ničemu by vám to nebylo. On by měl pořád plnou hlavu svého bývalého partnera a přemýšlel, jak to zařídit, aby se k němu mohl vrátit. Vy byste pak byli stále otrávenější a naštvanější.

Váhy

Vaše snaha o vylepšení mezilidské komunikace vede k velice pozitivnímu výsledku. Díky tomu se konečně dokážete domluvit s lidmi, s nimiž jste se dosud shodnout nedokázali. Své nově objevené talenty uplatníte zejména v práci. Pokud dojde k rozporu mezi vedením firmy a zaměstnanci, můžete počítat s tím, že vás vyzvou, abyste našli kompromis, který budou všichni schopní akceptovat. A vy to dokážete!

Štír

Především byste si měli pamatovat, že to základní, co potřebujete mít v pořádku, je vaše zdraví. Pokud vám praktický lékař doporučí nějaké cílené vysvětlení a vysvětlí vám, proč byste ho měli absolvovat, neříkejte, že si zbytečně vymýšlí, ale snažte se jeho přání vyhovět. Jistota, že je s vámi všechno v pořádku a že se nemáte čeho bát, bude pak mít skvělý dopad na vaši psychiku.

Střelec

To, že je potřeba, abyste si dali dohromady jak zimní oblečení, tak sportovní vybavení, je pochopitelné. Potíž je však v tom, že pořád ještě nevíte, jak přesně bude váš rozpočet vypadat. Kdybyste se rozhodli, že tuto zimu ještě vydržíte ve starém oblečení a se starým vybavením, nebo si oboje pořídíte v nejrůznějších výprodejích, bude to pro vás a vaši rodinnou kasu daleko lepší.

Kozoroh

Partnerovi, který má pocit, že nefungujete zdaleka tak intenzivně, jak byste fungovat měli, zkuste mírně, klidně, ale přesto důrazně vysvětlit, že se v tomto ohledu zásadně plete. Musíte taky dodat, že jste v práci v poslední době zapřažení daleko víc, než dosud. To, že doma nepodáváte výkony, na které je zvyklý, není pak důvodem vaší lenosti, ale únavy a celkového vyčerpání.

Vodnář

S rodiči to jednoduché není a nebude. Pokud patříte k mladší generaci, dozvíte se, že si nevážíte jejich rad a svou další životní cestu si vybíráte vyloženě špatně. Pokud jste starší, čekejte z naprosto stejných důvodů rozpory s dětmi. Kdybyste se rozhodli, že všem lidem kolem sebe popřejete svobodu a sami si půjdete po svém, bude to to nejlepší, co se dá dělat.

Ryby

Nezdá se vám, že je nejvyšší čas, abyste si vzpomněli na předsevzetí, která jste ohledně svého zdraví měli, a konečně na nich začali pracovat? Základním problémem je ve vašem případě spousta času, který trávíte vsedě, a velmi málo pohybu a fyzické námahy vůbec. Dosud jste o předplatném na nějaké intenzivnější cvičení neuvažovali, ale teď byste možná měli změnit názor.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA