Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 8. měsíc (1.8.2022 - 31.8.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Než se rozhodnete, že něco domluvíte nebo dokonce podepíšete, přemýšlejte, zda se neuvažujete k něčemu, co je nad vaše síly. Partner sice slibuje, že vám s tím bude pomáhat, ale na to spoléhat nemůžete. Měli byste dopředu vědět, co uděláte v případě, kdy by vynechal a kdy byste se kromě této práce museli starat ještě i o něj. Pokud usoudíte, že byste to i tak zvládli, můžete závazek bez obav podepsat.

Býk

O některých lidech už dál nepřemýšlejte. Nehledejte pro ně a jejich rozhodnutí ani zdůvodnění, ani polehčující okolnosti. Kdybyste měli dostatek odvahy, zkuste je energicky vyškrtnout ze svého života. Pokud si uvědomujete, že by to z nejrůznějších důvodů neprošlo, měli byste kontakty s nimi alespoň co nejvíce omezit. Jinak klid duše nezískáte.

Blíženci

Vaše noblesa, spojená s důsledným prosazováním toho, co považujete za nutné, a bez čeho si svůj život nedokážete představit, vám získá uznání a úctu u všech, kteří mají zdravý rozum a dokážou ocenit skutečný charakter. Ze stejného důvodu vás ale budou upřímně nesnášet lidé, kteří se na takový přístup nezmůžou. Vezmete je na vědomí, ale tím to taky ze své strany skončete.

Rak

Je potřeba, abyste dali na intuici daleko víc, než dosud. Na rozdíl od zdravého rozumu a analytického myšlení vás nezklame. Důležité je to zejména v mezilidských vztazích. Pokud vás přátelé seznamují s někým, kdo vám na první pohled nesedí, nevysvětlujte si, že jde o člověka, který by mohl být zajímavý, ale utíkejte co nejrychleji. Čas vám dá za pravdu.

Lev

S údivem zjistíte, že se vašimi názory řídí a vážně je bere spousta lidí, do kterých byste to nikdy neřekli. Navíc se s vámi budou chtít dostat do soukromého hovoru mezi čtyřma očima. Když se rozhodnete, že si na ně najdete čas, bude to z vaší strany to nejmoudřejší, co můžete udělat. Díky tomu získáte nejen nové spojence a podporovatele, ale i nové přátele.

Panna

Když chcete vědět něco, co vědět opravdu potřebujete, nesmíte se bát přímo zeptat. Možná se dozvíte, že jednáte neomaleně a že byste se měli mírnit, ale to vám může být jedno. Diplomacií a náznaky byste se k vytouženým informacím nedostali. Právě proto je potřeba, abyste toho, koho se ptáte, přitiskli ke zdi a bez náležité a téma vyčerpávající odpovědi ho nepustili.

Váhy

Kromě práce přemýšlejte i o tom, zda nemáte nárok na nějakou dávku, příspěvek nebo slevu, kterou jste dosud nečerpali. Pokud se dozvíte, že opravdu ano, měli byste si hned zjistit co nejpodrobnější podmínky a vzápětí si podat žádost. Pocit, že si nic takového nezasloužíte, vůbec není na místě. Jste ve stavu, kdy potřebujete pomoc a kdy o ni požádat prostě musíte.

Štír

Je potřeba, abyste kromě práce a povinností, kterým se ani v létě nevyhnete, uvažovali i o zábavě. Kdybyste se jako vyloženě praktické bytosti rozhodli, že chcete spojit oboje dohromady tak, abyste zvládli všechno, co se dá, přemýšlejte o poznávacím zájezdu, kde si odpočinete, ale kde budete zároveň čerpat nové vědomosti. Příjemnou formou se tak naučíte to, o čem jste toho dosud mnoho nevěděli.

Střelec

Rodinné akce, které jste spolu s příbuznými naplánovali, se bez vaší účasti neobejdou. Když přijde na věc, zjistíte, že je potřeba, abyste zapnuli svůj organizační talent a každému jasně řekli, kdy a hlavně co má dělat. Toho, že by se proti vám někdo postavil, se nebojte. Všichni vás znají a vědí, že veškerá vaše rozhodnutí vedou přímou cestou k úspěchu.

Kozoroh

To, že byste čekali, až se vaše bývalá láska rozejde se svým nynějším partnerem a s úspěchem se vám vrátí, vás sice může napadnout, ale naštěstí jde o nápad, od kterého včas couvnete. Velice dobře si uvědomujete, že by to byla jen zbytečná ztráta času. Navíc je vám jasné, že by podobné jednání bylo pro vaši hrdost ranou, ze které by se hned tak nevzpamatovala.

Vodnář

Volné dny využijte mimo jiné k zásadnímu vylepšení vašeho domova. Pokud usoudíte, že je doma potřeba něco zrenovovat nebo opravit, pusťte se do toho co nejdříve a bez váhání. Toho, že by se akce nemusela podařit, se nebojte. Opět se ukáže, že v tom nejdůležitějším máte štěstí. Po pár dotazech získáte kontakt na člověka, který se v této práci vyzná a který vám s ní pomůže.

Ryby

Především je potřeba, abyste přemýšleli nad svým zdravím a vyhýbali se všemu, co by ho mohlo poškodit. Ve vašem případě je to zejména dovolená all inclusive, na které budete mít spoustu opravdu dobrého jídla. Můžete si sice slibovat, že konzumaci omezíte na mořské plody, ryby a zeleninu, ale sami víte, že svá předsevzetí dodržet stejně nedokážete.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA