Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 2. měsíc (1.2.2023 - 28.2.2023)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Pocit, že něco neumíte nebo to přes veškerou snahu nedokážete, můžete sice mít, ale měli byste ho nejdříve zvládnout a potom potlačit. V další etapě se musíte překonat natolik, abyste si řekli, že to přece jen zkusíte. Díky vaší vrozené obratnosti to dopadne daleko lépe, než jste čekali. Už první pokus vám dokáže, že se nemáte čeho bát. K tomu, do čeho se pouštíte, máte přirozený talent!

Býk

I když patříte k praktickým lidem, musíte přiznat, že ve vašem životě hrají emoce důležitější roli, než jste dosud připouštěli. Jakmile si uvědomíte, že se to ve dvou lépe táhne, dojde vám, že je čas, abyste si konečně našli někoho, s kým byste se nejen dobře bavili, ale s kým byste mohli vytvořit i rodinu. Nebude to snadné, ale pokud nepovolíte, bude konec měsíce korunován úspěchem.

Blíženci

Na to, že si nejraději všechno uděláte sami tak, abyste se s nikým nemuseli dělit ani o práci, ani o následné úspěchy, je vaše okolí zvyklé. Právě proto jim vyrazíte dech ve chvíli, kdy nejdříve požádáte o radu a vzápětí o pomoc. Naštěstí se nebudou zbytečně vyptávat. Rozumně se zeptají, co potřebujete, a pak dají spolu s vámi dohromady seznam nutných prací.

Rak

Přemýšlejte, zda bude lepší, když budete investovat do pohodlného života podle svých představ, nebo do dalšího rozšíření svého vzdělání. Ideální stav by nastal v případě, kdy byste se rozhodli pro práci na vzdělání, které zvedne vaši cenu na trhu práce. Kromě toho byste si však měli pořídit něco pro radost. Díky tomu si vychutnáte i pozitivní stránky svého života.

Lev

Nové začátky, které vás v životě čekají, patří k těm, na které se vyloženě těšíte. Je vám jasné, že se budete muset naučit spoustu nových věcí, ale to vám problémy nedělá. Kdybyste ale přemluvili miláčka, aby se do studia nových věcí dal spolu s vámi, bude to daleko lehčí. Navíc se oba naučíte něco, čím byste se v případě potřeby nebo nutnosti mohli docela dobře živit.

Panna

Vypadá to, že vám vaše pracovní ctižádost trochu přerůstá přes hlavu. O kariéře přemýšlíte podstatně víc, než o svém partnerovi. Ten vám sice dává najevo, že se mu to nelíbí, ale vy se tváříte, jako byste ani netušili, o co mu vlastně jde. Dejte si pozor, abyste to s tlakem na jeho trpělivost nepřehnali. Kdyby se váš vztah teď rozklížil, dávali byste ho hodně těžko dohromady.

Váhy

Je potřeba, abyste pozornost zaměřili na sebe, na to, co potřebujete, ale taky na svůj osobní rozvoj. Pokud se máte šanci něco nového naučit, měli byste se do toho pustit co nejrychleji a bez zbytečného zdržování. Kdyby se partner rozhodl, že si znalosti prohloubí spolu s vámi, měli byste ho přibrat. Budete se navzájem motivovat a dokazovat si, že do starého železa pořád ještě nepatříte.

Štír

Jde o dny, kdy byste měli investovat do své budoucnosti. Pokud máte šanci koupit pozemek nebo jinou nemovitost, měli byste po ní sáhnout. Kdyby však její cena převyšovala částku, kterou do ní můžete investovat, měli byste si to pořádně rozmyslet. Dlouhodobý finanční závazek by vám život zásadně zkomplikoval. Teď máte sice pocit, že byste všechno zvládli, ale v budoucnu to tak jisté není.

Střelec

Doháníte všechno, na co jste v poslední době neměli čas. Navíc přijde příležitost k dotažení domácí rekonstrukce nebo k jiné podobné akci. Jindy byste se do ní vrhli po hlavě s tím, že se během doby všechno nějak srovná, ale teď se rozhodnete, že budete jednat opatrněji. Místo improvizace dáte přednost vytvoření přesného časového plánu. Trochu tím omezíte svoji svobodu, ale zase pro celou akci zajistíte hladký průběh.

Kozoroh

Konečně prožíváte skutečnou a nefalšovanou radost ze života. Přestáváte řešit maličkosti a věnujete se pouze tomu, co vás baví a co dává vaší existenci smysl. Pokud to jde, měli byste na pár dní vypadnout někam, kde budete s partnerem sami. Fyzický i mentální odpočinek na vás působí přímo zázračně. Navíc se můžete těšit na spoustu zajímavých nápadů, které k vám v klidu přijdou.

Vodnář

Je potřeba, abyste příjmu potravy věnovali daleko větší a soustředěnější pozornost, než jste jí věnovali dosud. Když vám lékař doporučí dietu, která je zaměřená na ochranu jater, hlavně neříkejte, že je to nesmysl. Tím, že budete jíst méně tučné a vydatné pokrmy a navíc i omezíte alkohol, pro sebe uděláte víc, než si umíte představit. Kromě toho při této dietě i pár kilo zhubnete, což je další plus.

Ryby

Konflikty, které vás v tomto období čekají, zvládnete bez větších problémů. Hned na začátku si slíbíte, že se nebudete zbytečně rozčilovat kvůli tomu, co stejně nedokážete ovlivnit podle svých představ. Díky tomuto přístupu dokážete bez problémů vyjít se všemi lidmi, které vám život postaví do cesty. Kromě ostatních se do nich započítají i partnerovi rodiče, což se dá bez přehánění vyhodnotit jako zázrak.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA