Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 9. měsíc (1.9.2022 - 30.9.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Především si přiznejte, že vás veškerá nejistota, které je toto období plné, vyloženě rozčiluje. Jakmile zjistíte, že se nemáte od čeho odrazit a vůbec netušíte, kam své aktivity směrovat. Jste naštvaní. Právě proto, abyste nedělali něco, co by vám dalo spoustu práce a nakonec by to k ničemu nebylo, bude lepší, když se rozhodnete pro odpočinek. Pak zjistíte, že je to pro vaši činorodou povahu nová a velice zajímavá zkušenost.

Býk

Lidi, kteří vám začnou vysvětlovat, co máte dělat, necháte domluvit. Už to můžete vnímat jako svůj velký životní výkon. Obvykle se s podobnými radily moc nemažete. Klidně jim řeknete, že jste dost staří a máte dost zkušeností, abyste si i v hodně náročné situaci uměli poradit sami. Když se stáhnou a ještě učiní pokus o omluvu, bude vám jasné, že jste vyhráli.

Blíženci

Zatímco ostatní buď auta prodávají, nebo alespoň omezují jejich provoz, vy zjišťujete, že druhý vůz v rodině nutně potřebujete. Pokud je potřeba, abyste vy nebo partner podstoupili kondiční jízdy, měli byste si je hned zajistit. Čím dřív se do nich pustíte, tím dřív budete mít z krku spoustu zbytečných logistických problémů. Rodinný provoz pak pojede naprosto skvěle a bez problémů.

Rak

Když se pro něco rozhodnete, uděláte všechno pro to, abyste to taky získali. Problémy můžete mít s dětmi. Zejména ty dospělejší nebo úplně dospělé mohou mít pocit, že se přeceňujete a že se pouštíte do něčeho, na co už nemáte. Vy sice chápete jejich starost, ale jejich nezdvořilost a pochybnosti se vám nelíbí. Je vám jasné, jak uvažují, ale víte, že by se mohli vyjadřovat jinak.

Lev

Na lidi, kteří s vámi jednají ironicky a mají pocit, že se jim ze zdvořilé noblesy buď nepostavíte vůbec, nebo s nimi budete alespoň jednat mírně, musíte nastoupit tvrdě a zostra. Přímo se jich zeptejte, co svým jednáním vlastně sledují. Budou překvapení a možná vám i řeknou, co je k tomu vede. Když uslyšíte jejich skutečný důvod, budete překvapení zase vy.

Panna

Je potřeba, abyste se svými slovy zacházeli opravdu opatrně. Všechno, co řeknete, budou lidé kolem vás brát jako něco, co myslíte vážně, co si můžete hájit a na čem se nakonec dá stavět. Právě proto je potřeba, abyste si dali pozor na zbytečné výbuchy hněvu. Zaprvé by vám ubíraly na noblese a přitažlivosti - a zadruhé byste jimi stejně nic zásadního nezískali.

Váhy

To, že se rozhodnete, že vystoupíte ze svého starého pracovního a existenčního stylu, je sice chvályhodné, ale nelehké. Rozhodnutí samo o sobě vypadá sice jako něco velice snadného, ale ve skutečnosti je to velice komplikované. Kromě toho, co chcete vy, musíte vzít v úvahu i to, co chtějí ti ostatní. Než se vám všechno podaří náležitě skloubit a sladit, bude to vyžadovat jak spoustu energie, tak spoustu času.

Štír

To, že někdo pochválí vaši práci, berte jako zaslouženou odměnu na energii, kterou jste na její zvládnutí museli vynaložit. Na nervy vám ale polezou lidé, kteří mají pocit, že to, co zvládáte, je snadné tak, že by si s tím bez problémů poradili taky. Vy jim marně vysvětlujete, že to, co vypadá snadné, je ve skutečnosti pekelně obtížné. Než si to vyzkouší sami a na vlastní kůži, stejně vám neuvěří.

Střelec

Vaše sebevědomí je pod hodně silným tlakem. Na jedné straně chcete co nejvíce uspět, na druhé si uvědomujete, že riziko je přesně to, co dává vašemu život šťávu a švih. Jsou ale záležitosti, ve kterých byste se měli riziku vědomě a soustředěně vyhýbat. Zejména ke všemu, co souvisí se vztahem, byste měli přistupovat s rozumem a značnou zodpovědností.

Kozoroh

I když se vám nechce, je potřeba, abyste v životě poněkud couvli a vrátili se do bodu, v němž začaly vaše nynější problémy. Všechno se sice vyřešit nedá, ale alespoň některé záležitosti dokážete napravit. Když si navíc slíbíte, že podobnou situaci už nikdy nedopustíte, bude to přesně to, co pro vylepšení svého života nutně potřebujete. Zbytek se pak už poddá lehce.

Vodnář

Když se dostanete do situace, které nerozumíte a jejíž dopad nedokážete odhadnout, musíte vsadit na intuici. Pokud zkonstatujete, že se vám něco nelíbí, nepřemýšlejte nad důvodem, ale co nejrychleji vycouvejte. Můžete sice dostat vynadáno s tím, že se vám nechce do rizika, ale to vám nevadí. Pár ostrých slov bez problémů vydržíte a pak budete mít zaručený klid.

Ryby

Člověk, který vám posílá fotky a videa z dovolené, to opravdu nemyslí nijak zle. Nechce vám tím ukázat, kde on je a kam jste si vy v životě nedostali a pravděpodobně ani nedostanete. Opravdu se s vámi chce jen podělit o své zážitky, které považuje za skvělé. Kdybyste se k nim dovedli postavit stejně a alespoň se pokusili jeho nadšení sdílet, bude to o hodně lepší.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA