Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 1. měsíc (1.1.2023 - 31.1.2023)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Když se dostanete do situace, kdy usoudíte, že se někomu děje křivda (zejména v případě, kdy se podle vašeho názoru ubližuje slabším), okamžitě se rozhodnete pro akci. Bez ostychu označíte člověka, který za to může. Všechno nazvete pravým jménem. Ostatní by si podobným jednání nadělali leda tak nepřátele, ale vy se chováte tak, že to všichni berou jako něco naprosto samozřejmého.

Býk

Nezavírejte oči před tím, co se kolem vás děje. Líbit se vám to sice nemusí, ale musíte na to reagovat s rozumem a tak, abyste situaci zbytečně nezhoršovali. Když v práci usoudíte, že nadřízení chystají něco, co by vás mohlo poškodit, nic neříkejte, ale v tichosti hledejte nového zaměstnavatele. Toho, že byste ho v rychlém časovém horizontu neobjevili, se bát nemusíte.

Blíženci

Vaše ambice letí vzhůru rychlostí blesku. Opravdu nevidíte důvod, proč byste se měli zbytečně omezovat. Lidi, kteří vám říkají, že zbytečně riskujete a že toužíte po něčem, co dostat stejně nemůžete, neposloucháte. Dobře víte, že z nich mluví leda tak závist. Velice dobře si uvědomí, že bez problémů zvládáte záležitosti, s nimiž si oni sami poradit neumí.

Rak

Pokud to jen trochu půjde, vyhýbejte se obloukem lidem, kteří jsou negativně naladění a tento svůj životní postoj vnucují i vám. Na to, abyste poslouchali, že je všechno zlé a bude ještě horší, se opravdu necítíte. Právě proto by bylo lepší, kdybyste mezilidské kontakty omezili na lidi, s nimiž se dokážete smát a hledat v životě jenom to dobré a pozitivní.

Lev

To, že se vaše životní cesty pomalu rozcházejí s cestami lidí, kteří vám dosud byli blízcí, berte jako něco, co se vám sice nelíbí, ale s čím nic nenaděláte. Vypadá to, že ti, které jste považovali za přátele, zase takovou životní kotvou nebyli. Když se nad vším zamyslíte, pochopíte, že jste jim sloužili jako zdroj informací nebo nápadů, ale jinak jste pro ně důležití nebyli.

Panna

Když se rozhodnete, že se okolnostmi nenecháte semlít a že se vás na rozdíl od ostatních lidí všeobecná krize netýká, můžete si být jistí, že to tak taky dopadne. Hned na začátku roku přijde velmi zajímavá pracovní nabídka. Jde o místo, které je sice prestižní, ale které od vás bude vyžadovat plné nasazení. Pokud vám partner slíbí podporu, berte ho oběma rukama!

Váhy

Práce na vašem osobním rozvoji postupuje mílovými kroky. Konečně se před vámi rozvíjí budoucnost, kterou jste si vždycky přáli. Kdybyste se rozhodli, že k tomu, co pro sebe zatím děláte, přidáte kromě studia a získávání nových znalostí a vědomostí ještě i cvičení a relaxaci, bude to dokonalé. Je to cesta, jak vylepšit svůj stav těla i ducha. Obojí pak dovedete k naprosté dokonalosti.

Štír

Člověku, který se o vás zajímá, musíte vysvětlit, že nemá šanci. Je potřeba, aby se dozvěděl, že máte svůj trvalý vztah, který vám vyhovuje, a že partnera tedy měnit nehodláte. Bude to pro něj dost šok. Můžete se dokonce dozvědět, že něco takového ještě nezažil. Jedovatou poznámku o tom, že jste rádi, že jste mohli rozšířit jeho vzdělání, si raději odpusťte. Byl by to vtip, který by atmosféru nijak nevylepšil.

Střelec

Je potřeba, abyste z vašich aktivit bez velkého ohledu vyškrtli ty, které vás jen zdržují, vyčerpávají, ale nic pozitivního vám nepřinášejí. Peníze, které za to dostáváte, vaší vynaložené práci a energii zdaleka neodpovídají. Když se místo dosavadních roztříštěných aktivit budete soustředit na dvě nebo tři, které vám přinášejí zásadní příjmy, budete najednou daleko spokojenější. Navíc budete mít víc volného času.

Kozoroh

V práci byste měli být opatrnější, než dosud. Nedávejte tak jasně a zřetelně najevo své ambice. Bude daleko lepší, když se budete tvářit jako člověk, kterému na kariéře zase tak moc nezáleží. Stejně byste se měli chovat i doma. Kdybyste se rozhodli, že místo sebeprosazování budete spíše vytvářet zázemí partnerovi, který má šanci vydělat více peněz, bude to pro oba prospěšnější.

Vodnář

Je potřeba, abyste se vědomě rozhodli, že budete pracovat na všestranném posílení rodinných vazeb. Začít můžete tím, že budete obvolávat všechny příbuzné, které znáte, a znovu navazovat trochu (a někdy i hodně) uvolněné kontakty. Klidně řekněte, že to děláte proto, že v dnešních náročných dobách musí rodina držet pohromadě. Možná je to překvapí, ale přesto s vámi budou souhlasit.

Ryby

Můžete směle a s odvahou plánovat veškeré nové aktivity, které vymyslíte. Pozor si však dejte na veškeré intriky. Samozřejmě vás může napadnout, že byste se touto cestou dostali k cíli daleko rychleji a s relativně malou námahou. Když si však představíte zátěž, kterou byste takovým jednáním naložili na své svědomí, usoudíte, že bude lepší, když se budete chovat tak, jak jste zvyklí.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA