Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 7. měsíc (1.7.2023 - 31.7.2023)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Zdraví je pro vás důležitější, než si dokážete představit. Právě proto je potřeba, abyste se na péči o své tělo soustředili a věnovali se mu programově. Kdyby se podařilo a vy se mohli v rámci dlouhého víkendu vypravit někam do lázní nebo na rehabilitační pobyt, měli byste to udělat. A kdybyste svůj pobyt doplnili dobrým jídlem nebo dokonce návštěvou labužnického festivalu, bude to vynikající.

Býk

S člověkem, který vám vysvětluje, že vás sice miluje, ale být s vámi nemůže, neztrácejte čas. V hovoru s tím můžete sice ocenit, že vás na to, že u něj nemáte šanci, předem upozornil, ale tím by to mělo končit. Čím dříve se od takového člověka citově odpoutáte a rozhodnete se, že vaše další budoucnost bude probíhat bez něj, tím se budete cítit lépe a sebevědoměji.

Blíženci

Výprava na dovolenou si vyžaduje řádnou přípravu. Pokud si za volantem moc nevěříte, měli byste začít tím, že si objednáte pár kondičních lekcí. Když instruktorovi vysvětlíte, kam se chystáte a na co se chcete připravit, ušije vám lekci přímo na míru. Výsledkem bude nejen zvládnutí dovedností, které vám dosud chyběly, ale i růst vašeho sebevědomí. To už podobnou injekci nutně potřebovalo.

Rak

Když se už do něčeho pustíte, měli byste to taky dotáhnout do konce. Přeskok na jinou kolej vám může sice připadat jako to rozumnější řešení, ale vy těmto popudům nesmíte podlehnout. V kritické chvíli je potřeba, abyste zapnuli veškerou sílu vůle a rozpracovanou práci taky dokončili. Když to uděláte, zjistíte, že vás žádná jiná cesta vlastně neláká, a že chcete pokračovat v té staré...

Lev

Vsaďte na sebevědomí a projevy, kterými dokazujete, že si věříte a že jste si sami sebou a kvalitou svého rozhodnutí jistí. Hodit se vám to bude zejména v práci. Když narazíte na lidi, kteří na vás a na vaše pracovní úspěchy žárlí a jdou proti vám, musíte se vůči nim vymezit energicky a bez váhání. Reakce svého okolí se nebojte. Na to, že jste se změnili, si zvykne kupodivu rychle.

Panna

Za únavu, kterou pociťujete, se nemáte proč stydět. Vaše tělo vám dává najevo, že potřebuje zpomalit. Naštěstí vás hned na začátku měsíce čeká prodloužený víkend, během nějž se vám to podaří. Pokud chcete uspět, nesmíte zapomenout na pravidelné střídání aktivity, která se liší od toho, čemu se během roku věnujete, s relaxací. Když to dodržíte, budete už ve druhé polovině měsíce jako noví!

Váhy

Je potřeba, abyste aktivovali veškerý svůj smysl pro humor. Pokud to dokážete, a pokud se vám navíc podaří ke stejnému přístupu k životu přimět i další lidi ze svého okolí, bude výsledek naprosto dokonalý. Kdybyste s takovou náladou jeli na dovolenou, můžete si být jistí, že si ji taky pořádně užijete. Nadšené budou i dorůstající děti. Ty nahlas řeknou, že vůbec netušily, jaká s vámi může být legrace. Dodají, že jste rády, že s vámi jely!

Štír

Kdybyste se rozhodli, že si k volným dnům na začátku měsíce přiberete pár dnů dovolené tak, abyste měli vlastně celou první červencovou dekádu volnou, je to velice rozumné. Pak je jen na vás, zda se rozhodnete, že jen přerovnáte skříně a na charitu dáte veškeré oblečení, které vám nesedí, nebo zda to vezmete od podlahy a vymalujete celý byt. Oboje je chvályhodné a za oboje si zasloužíte pochvalu.

Střelec

S lidmi, kteří mají pocit, že se vám neskutečně daří, a proto se k vám obracejí s prosbou o radu, je to těžké. Když jim řeknete, co všechno jste pro svůj úspěch museli udělat a občas i obětovat, líbit se jim to nebude. Dokonce se dozvíte, že přeháníte, protože něco takového by přece nikdo neudělal. To, že jiná cesta není a že nic jiného nezbývá ani jim, si vysvětlit nenechají.

Kozoroh

Děti, které vám buď jemně naznačí nebo přímo natvrdo řeknou, že o prázdniny s vámi nestojí, protože by musely dělat jen to, co chcete vy, nejsou nevděčné ani zlé. Jsou prostě jenom upřímné. Když se ve vzpomínkách vrátíte do jejich věku, musíte přiznat, že jste to cítili stejně. V takovém případě je potřeba, abyste si všichni dohromady sedli a vymysleli pro prázdniny jiný scénář. Určitě se vám to podaří.

Vodnář

Práci, kterou jste si naplánovali, si musíte rozdělit nejen tak, abyste všechno stihli, ale především tak, aby vám zbylo dost času na odpočinek a relaxaci. Je potřeba, abyste pochopili, že víkend není určený k dohánění pracovních aktivit, ale k tomu, abyste vyrazili do přírody, věnovali se tomu, co vás baví, a v neposlední řadě protáhli tělo a posílili kondici.

Ryby

Po svých zdravotních problémech se konečně vracíte do formy. Právě proto je však potřeba, abyste s plným nasazením začínali opatrně. Pokud vám lékař doporučí rehabilitaci nebo lázně, neříkejte, že to nejde. Všechno, co uděláte pro své zdraví, se vám mnohokrát v tom nejlepším vrátí. Budete pozorovat, jak se vaše zdraví den po dni vylepšuje, a budete rádi, že je všechno v pořádku.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA