Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 8. měsíc (1.8.2023 - 31.8.2023)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Pocit, že se máte věnovat domácímu účetnictví a konečně ho dát do pořádku tak, abyste měli o všem přesný přehled, v žádném případě nepotlačujte. Partner vám sice může vysvětlovat, že to přeháníte, ale vy musíte trvat na svém. Je opravdu potřeba, abyste se soustředili na výdaje. Když odhalíte zbytné maličkosti a rozhodnete se, že na ně přestanete utrácet, ušetříte víc, než byste řekli.

Býk

Konečně se najdou lidé, kteří vás ocení a za vaši práci vás pochválí. Vy byste se v rámci vytváření vyrovnaných vztahů měli chovat stejně. Jde o nenápadný způsob, kterým posílíte příjemnou atmosféru a vzájemné vztahy. Když se pak v práci bude jednat o peníze, můžete o tom, co jste dokázali, bez obav promluvit. Ukáže se, že si nadřízený vaše výkony dobře pamatuje a umí je taky ocenit.

Blíženci

S lidmi, kteří vám slíbili, že vám půjdou na ruku, pro jistotu moc nepočítejte. To, co vám říkají, zní sice velice hezky, ale s realizací může být potíž. Stejně tak buďte opatrní ve všech rodinných záležitostech, které se týkají peněz. Když babička řekne, že chce svůj odkaz, který vám dává, pojistit notářským zápisem, měli byste tam s ní zajít. Jistota je jistota!

Rak

Veškeré volnočasové aktivity mohou mít zajímavý dopad na vaše finance. Možná přijdete na něco, čemu byste se mohli věnovat i doma a co by vás nejen bavilo, ale ještě by to zásadně vylepšilo váš finanční rozpočet. Jde ale o záležitost, kterou musíte rozpracovat a navíc i dotáhnout do konce. Sny, které neuskutečníte, by vás jen zbavily sebedůvěry a optimistického přístupu ke světu.

Lev

Kamarád, který chce, abyste zhodnotili člověka, z něhož by moc rád měl svého životního partnera, vás dostává do hodně ošidné situace. Je vám jasné, že nechce slyšet váš skutečný názor, ale že jen chce, abyste mu jeho výběr schválili a zhodnotili maximálně pozitivně. I kdyby se vám něco nezdálo, nahlas to raději neříkejte. Buď by vás neposlouchal, nebo by vám nevěřil.

Panna

Vaše diplomatické talenty, na které jste právem hrdí, přijdou zase jednou ke cti. Zejména v práci je potřeba, abyste svému nadřízenému dali najevo, že se vám jeho nápady zdají riskantní. Přitom ho ale nesmíte urazit. Naštěstí to pro vás není problém. Díky svému rozumnému přístupu mu dokážete vysvětlit i to, co by všichni ostatní vnímali jako úkol totálně nezvládnutelný.

Váhy

Nové začátky nejsou zdaleka tak jednoduché, jak jste se těšili. Rychle vám však dojde, že si všechno musíte nejdříve dokonale promyslet. Improvizace se vám dařit nebude. Stejně tak si musíte dopředu zajistit podporu svého partnera. Proberte s ním všechno, co máte v úmyslu. Poznámky, které k vašemu rozhodnutí má, berte opravdu vážně. Pozornost věnujte zejména detailům, které o úspěchu vašeho snažení rozhodují.

Štír

Když už něco kupujete, měli byste si vybrat to, co je nejen příjemné na pohled, ale co je i opravdu kvalitní. Navíc byste se měli řídit výhradě svým vlastním vkusem. Když si do svého rozhodnutí necháte mluvit od svých nebo partnerových rodičů, nic dobrého vám to nepřinese. V takové situaci hrozí, že se pohádáte, a řeknete si i to, co vás bude na hodně dlouhou dobu mrzet.

Střelec

Pokud můžete pomoci někomu, kdo to opravdu potřebuje, neváhejte a hned to udělejte. Dotyčného si ale zavažte mlčením. Když bude chodit po vašich společných známých, a všude vykládat, co jste pro něj velkoryse udělali, moc vám tím neprospěje. Lidí, kteří budou vaše služby vyžadovat, se najednou objeví spousta. Navíc budou mít všichni pocit, že byste jim měli pomáhat zadarmo.

Kozoroh

Když přijde v rámci rodiny ke sporu, bát se nemusíte. Partner může být sice proti a dokonce tvrdit, že se mu vaše rozhodnutí ani trochu nelíbí, ale to roli nehraje. Na vaši stranu se velmi energicky postaví děti, které všem pochybujícím vysvětli, že vaše nápady jsou opravdu geniální. Vy si pak naplno uvědomíte, že jste si se svými ratolestmi podobnější, než jste si dosud mysleli.

Vodnář

Když vás napadne, že byste zaslouženou letní dovolenou využili k zásadní renovaci bydlení, dobře si to rozmyslete. Záhy pochopíte, že jde o akci, která je daleko složitější, než to na první pohled vypadalo. Bez důkladného propočtu a zapracování časové i finanční rezervy se raději do ničeho nepouštějte. A výsledek, ke kterému jste dospěli, si pro jistotu dvakrát přepočítejte!

Ryby

Lidé, kteří vás obviňují z přehnané pohodlnosti, mají pocit, že vás svými řečmi dokáží motivovat k větší aktivitě. Vaše reakce je však naprosto opačná. Každému takovému radilovi s chutí vysvětlíte, že si léto chcete především užívat přesně podle svých představ. Pohybovat se samozřejmě budete, ale chcete, aby veškeré aktivity probíhaly v pohodě a bez zbytečného tlaku.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA