Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 9. měsíc (1.9.2023 - 30.9.2023)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Všechno, co se kolem vás děje, vyžaduje z vaší strany značnou dávku zdravého rozumu. V práci vás čekají nové a velice zajímavé úkoly. Je potřeba, abyste se naučili spoustu nových věcí, což vám naštěstí nedělá problém. O trochu problémů se postarají děti. Než vytvoříte rodinný rozvrh tak, abyste sladili veškeré jejich kroužky, dá vám to spoustu práce. Naštěstí se vám to podaří tak, abyste mohli být spokojení.

Býk

Je čas, abyste si doma upřímně promluvili o dalších plánech. Kdybyste ale usoudili, že jsou na vaši aktuální finanční situaci až příliš náročné, měli byste je zrevidovat. Nezapomeňte, že sice spoustu věcí zvládnete vlastníma rukama, ale přesto musíte vzít v úvahu, že je všechno dražší, než jste zvyklí. Může vás sice napadnout, že byste si mohli vypůjčit, ale to je něco, co si musíte dobře rozmyslet.

Blíženci

Je potřeba, abyste přemýšleli nad reakcemi, které vaše jednání vyvolává v ostatních lidech. Když dostanete dárek, který jste nečekali, bez obav dejte najevo překvapení, uznání a třeba i dojetí. Když budete o maličkosti, kterou jste dostali, přemýšlet, zjistíte, že se v ní skrývá umně zašifrovaný symbol. Pochopíte, že nejde o přátelskou pozornost, ale o regulérní dárek z lásky!

Rak

Opět budete jednou rádi, že se umíte chovat diplomaticky a neženete se do zbytečných sporů. Zejména v práci dosáhnete slušným jednáním bez větších problémů toho, na čem si všichni ostatní lámou zuby. Pokud je ale celá záležitost spojená s penězi, měli byste se chovat rozumně. S požadavky, které máte na zvýšení platu, to nepřehánějte. Když se budete držet při zemi, to, co chcete, taky dostanete.

Lev

K tomu, abyste náležitě nejenom fungovali, ale abyste se dobře i cítili, potřebujete především pohodu a klid. Jakékoli stresující aktivity odmítáte s tím, že nic takového řešit nechcete a nebudete. Pár lidí si sice pomyslí, že jednáte sobecky (dokonce se může najít i někdo, kdo vám to nahlas řekne), ale ti, kteří vás znají, to vyhodnotí jinak. Pochopí, že si jen chráníte vlastní kůži a duševní rovnováhu, a že nic jiného dělat nemůžete.

Panna

Zejména v první polovině měsíce zjistíte, že toho ke štěstí vlastně moc nepotřebujete. Když máte doma pohodu a jistotu, že se ve vašem okolí nepohybuje žádný provokatér, který by vás stresoval, ke spokojenosti vám to stačí. A když ještě stihnete zeleninu a ovoce zpracovat na dobroty, ze kterých se pak stanou jedlé dárky, budete spokojení naprosto a úplně.

Váhy

Lidé, kteří se vám snaží něco zakázat, vůbec netuší, do jak nerovného boje se pouštějí. Když jste říkali, že jste se rozhodli pro život, v němž vám nikdo nebude nic diktovat, mysleli si, že to jsou jen řeči, které vážně brát nemusí. Teď však zjišťují, že jste to mysleli opravdu vážně a je to pro ně šok. V takové situaci musíte trvat na svém sice slušně, ale vytrvale až urputně.

Štír

Člověk, který vás chce seznamovat se svými kamarády, velice dobře ví, co dělá. Je mu jasné, že mezi nimi právě člověk vašich kvalit a vašich životních postojů bytostně chybí. Když jim začnete vysvětlovat, že se člověk nemá nechat vést jen emocemi, ale že je potřeba, aby i v partnerských a jiných láskyplných vztazích rozhodoval s chladnou hlavou, bude to pro ně sice šok, ale šok neobyčejně užitečný.

Střelec

Zásadní životní rozhodnutí, před kterými stojíte, dopadnou dobře. Je jen potřeba, abyste předem dokázali odlišit podstatné od nepodstatného. To, co do jednotlivých kategorií patří, si musíte rozhodnout vy sami! Zároveň si musíte dobře rozmyslet, zda budete v tom, co mají nebo nemají dělat, radit ostatním. I vaši nejbližší mohou mít žebříčky hodnot seskládané zcela jinak, než je máte srovnané vy.

Kozoroh

Problémy hrozí v situacích, s nimiž jste sice měli dříve potíže, ale které máte nyní podle svého názoru naprosto pod kontrolou. Pokud se rádi pohybujete ve společnosti opačného pohlaví a lidí, kteří vás zásobují obdivem, rýsuje se pěkný průšvih. Když se o tom miláček dozví, usoudí, že jste se dopustili dalšího životního úletu. Vy mu sice můžete vysvětlovat, že je to jinak, ale on vám věřit stejně nebude.

Vodnář

Euforie, kterou pocítíte ve chvíli, kdy se konečně definitivně rozhodnete pro krok, který zásadně změní váš život, je nezaplatitelná. Najednou si uvědomíte, že máte za sebou časy, kdy jste sebe a své požadavky odstrčili do pozadí a místo toho jen plnili přání ostatních lidí. Teď se rozhodujete podle sebe a zjišťujete, že jste konečně začali dýchat volně a svobodně.

Ryby

Jde o dny, kdy konečně začínáte sklízet plody své námahy a soustředěné práce, které jste věnovali celé léto. Pokud jste se rozhodli pro nové začátky, potvrdíte si, že jste udělali správně. Když se rozhodnete, že začnete nový svobodný život bez tíživých okovů, není to snadné, ale vám to nevadí. Velice dobře si uvědomujete, že dál už v nesvobodě žít nedokážete.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA