Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 37. týden (10.9.2018 - 16.9.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Hlavně nepochybujte o tom, že jste v sexu opravdu dobří. Když se budete chovat dostatečně sebevědomě, partnera to přitáhne. Navíc vás začne vnímat jako milence, o jehož přitažlivosti se nepochybuje. Nejdříve ho musíte přesvědčit, že je mu s vámi dobře. To, že vám vyzná lásku a možná vás i požádá o ruku, bude jen dalším logickým vývojem slibně započatého vztahu.

Býk

Dokážete nemožné! Umíte se bavit o suchých, praktických a naprosto nezajímavých záležitostech, ale pod povrchem to nebezpečně jiskří. Můžete si namlouvat, že se nic neděje a že to, co děláte, je naprosto normální, ale v hloubi duše dobře víte, že je to jinak. Je vám jasné, že si zatím můžete hrát na kolegy, ale že je jen otázkou času, kdy se vztah dosud kolegiální změní v něco daleko vášnivějšího.

Blíženci

To, že partner reaguje na telefony se zpožděním a na zprávy neodpovídá vůbec, by vás mělo přimět k zamyšlení. Je vám jasné, že si s vámi jen pohrává. Vůbec se vám to nelíbí. Bude vám sice vysvětlovat, že jde o jednání, které má mezi vámi zvyšovat erotické napětí a sexuální přitažlivost, ale ve skutečnosti tím jen zkouší vaší trpělivost a výdrž. Opravdu chcete v takovém vztahu pokračovat?

Rak

Nehledejte problémy tam, kde nejsou! V pondělí a v úterý večer, kdy je Luna ve Vahách, sice můžete miláčka k erotice přesvědčovat, ale velký úspěch nečekejte. Není to však tím, že by partner o síly a chuť přišel na záletech, ale proto, že toho má v práci až nad hlavu a na sex se nedokáže pořádně soustředit. Berte to jako něco, co se stává, a nedělejte kolem toho zbytečné dusno.

Lev

Váš erotický život projde hodně bouřlivými změnami. Může za ně Mars, který se v úterý v časných ranních hodinách vrací co vašeho partnerského sektoru. Pod jeho vlivem se rozhodnete, že zapomenete na všechno, co vás s partnerem rozdělovalo, a začnete pracovat na tom, co vás konečně spojí. Sami mu dokonce navrhnete, že v posteli vyzkoušíte něco, po čem miláček touží a o čem jste vy dosud nechtěli ani slyšet.

Panna

Nabídku na zajímavou slevu v internetovém obchodě, kde se specializují na hračky pro dospělé, byste měli důkladně prostudovat. Překvapením nebude konce. Zjistíte, že se v poslední době na trhu objevila spousta zajímavých maličkostí, s nimiž dosud nemáte zkušenosti. Přitáhněte k počítači miláčka a začněte si to, co vám zpestří večery!

Váhy

V pondělí a v úterý večer, kdy je Luna ve vašem znamení, musíte mít smysl pro míru. S partnerem si můžete pohrávat, ale musíte to dělat tak, aby ho vaše jednání zbytečně neodradilo. Naštěstí instinktivně víte, jak se chovat. Přísliby střídáte s náznaky odmítání tak skvěle, že je atmosféra kolem vás erotikou doslova nabitá a váš miláček skoro hoří.

Štír

Kdyby bylo na vás, byl by váš a miláčkův program naprosto jednoduchý. Celé dny byste trávili v posteli, odkud byste vylezli leda do kuchyně, kde byste si dali něco k jídlu. S partnerem to však po této stránce tak snadné nebude. Erotiku sice miluje stejně jako vy, ale na rozdíl od vás jsou pro něj důležité i povinnosti. Líbit se vám to nemusí, ale k tomu, aby si kvůli vašim erotickým choutkám vzal dovolenou, ho asi nepřimějete.

Střelec

S partnerem jsou trochu problémy. Nechápe, že můžete mít sice práce až nad hlavu, ale sex přesto potřebujete. Pokuste se mu vysvětlit, že se teprve v jeho objetí krásně uvolníte a srovnáte si myšlenky. Jemu to sice bude připadat jako hodně za vlasy přitažené vysvětlení, ale nakonec pochopí, že bude lepší, když vám tuto speciální sexuální relaxaci umožní.

Kozoroh

Ve středu, kdy se Venuše ve vašem sektoru lásek dostává do opozice s Uranem, se dobře hlídejte. K průšvihu máte jen krok! Až dosud jste si mohli myslet, že se za všech okolností dokážete ovládat, ale teď zjišťujete, že je všechno jinak. Hrozí, že právě ve středu potkáte člověka, jehož sice vůbec neznáte, ale který dokáže vaši erotickou stránku aktivovat tak, jako dosud nikdo.

Vodnář

Dávejte si pozor na to, koho a proč svádíte! Je docela možné, že se o někoho začnete zajímat jen proto, že je pro všechny ostatní nedobytný. O tom, že člověka, na kterého se zaměříte, taky získáte, nepochybujte. O tom, že s ním strávíte pár velmi vášnivých nocí, nepochybujte rovněž. Potíž je však v tom, že on se do vás nakonec zamiluje, kdežto vy do něj ne.

Ryby

Kritickým dnem je pátek. Jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Neptunem, takže hrozí, že podlehnete člověku, který umí sice mluvit jako kniha, ale taky lže, jako když tiskne. O svých erotických schopnostech a talentech vám může vyprávět, co se mu jen líbí, ale vy dejte přednost praxi. To, že po první zkušenosti usoudíte, že byste s ním dále jen ztráceli čas, je už jen poslední logický krok.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA