Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 08. týden (18.2.2019 - 24.2.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Kvadratura mezi Venuší a Uranem ve vašem znamení, je sice nepříjemná, ale naštěstí na celý zbytek vašeho života poslední svého druhu. V pátek však počítejte s hodně náročnou atmosférou. I když vám zdravý rozum říká, že byste se do žádného erotického dobrodružství pouštět neměli, vy na něj máte tisíc chutí. Zvítězí zdravý rozum, nebo touha po zachování nynějšího vztahu, na němž vám záleží?

Býk

Erotika se vám postará o spoustu překvapení. Najednou zjistíte, že veškeré vaše sexuální priority podlehly zásadní proměně. S údivem zkonstatujete, že vás k zbláznění vzrušuje člověk, který se naprosto liší od všeho, co jste dosud v této oblasti preferovali. Když se však k sobě konečně dostanete, zjistíte, že vás instinkt vedl dobře. To, co s ním prožijete, bude nezapomenutelné.

Blíženci

Venuše, která se v pátek odpoledne přesouvá do Vodnáře, se velice rychle projeví naplno. S údivem zjistíte, že se v posteli můžete věnovat nejenom erotice, ale že v ní můžete provozovat i spoustu jiných aktivit. S miláčkem se můžete bavit třeba o mimozemských civilizacích a jiných podobných věcech. Podobné hovory, které proložíte čas od času sexem, budou pro další vývoj vašeho vztahu velice přínosné.

Rak

To, že váš erotický život neprobíhá zdaleka tak, jak jste zvyklí, by vás mělo spíše potěšit. Váš partner se opravdu snaží, abyste s ním a s jeho výkony byli spokojení. Vy pak musíte zkonstatovat, že se mu to velice daří. Do pátečního večera, kdy Venuše prochází vaším partnerským sektorem, si budete sex užívat tak, jako v dobách, kdy jste spolu teprve začínali.

Lev

Vaše erotická minulost se k vám vrací a vy jí musíte řešit. Bývalý partner má pocit, že na vás má nárok, a vůbec nechápe, že vy o něčem takovém nechcete ani slyšet. Nezbude, než abyste si s ním promluvili otevřeně. Naplno mu řekněte, že to, co jste spolu prožili, bylo sice vášnivé a po erotické stránce nezapomenutelné, ale že si tím svůj nynější život ovlivňovat nenecháte.

Panna

I vy občas můžete v erotické oblasti prožívat nečekaná překvapení. Snad poprvé v životě se dostanete do situace, kdy si s novým partnerem začnete něco dřív, než to ukončíte s tím starým. Jindy byste vám to zdravý rozum nedovolil, ale tentokrát je všechno jinak. Erotické kouzlo nového partnera vás zlákalo tak, že jste na všechno ostatní totálně zapomněli.

Váhy

I když se znáte a víte, že stabilitu ve svém erotickém životě potřebujete, stejně dobře víte, že všeho moc škodí. Když miláček přijde s tím, že byste se měli milovat pouze ve vyhrazených dnech, protože tím ušetříte čas, energii a nervy, ozvete se hodně hlasitě a budete hodně nepříjemní. Dobře víte, že když se ze sexu vytratí spontánnost, nestojí pak erotický život za nic.

Štír

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, jste v sexu a v erotice k nezastavení. Pokud se najde člověk, který vám dosud odolával, situace se zásadně změní. Vy přitlačíte a dotyčný pochopí, že vám už dál odporovat nedokáže. Už o víkendu však může přijít erotická krize. Váš partner se trochu zastydí za to, že vám podlehl tak lehce a začne vám vaše jednání vyčítat.

Střelec

Noci jsou pořád ještě dlouhé a váš erotický život si žádá zpestření. Využijte nejrůznější erotické hračky, které se vám doma nashromáždily a na které se většinou jenom práší. Musíte to však zvládnout v úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení. Ve zbytku týdne nebude miláček na podobné experimenty v tom pravém rozmaru. Vaše nabídky by odmítl způsobem, který by se vám vůbec nelíbil.

Kozoroh

Od čtvrtečního rána do sobotního večera můžete využít Lunu, která prochází vaším znamením. V sexu nebudete sice nijak zásadně nápadití, ale zato vás bude nepředstíraně bavit. Ve čtvrtek, kdy si navíc budete užívat sextilu mezi Sluncem a Marsem, se budete projevovat tak, abyste partnerovi dokázali, že kvalitní sexuální život může fungovat i v dlouhodobém vztahu. Nebojte se, zvládnete to!

Vodnář

V pátek odpoledne, kdy se Venuše dostane do vašeho znamení, se situace zásadně změní ve váš prospěch. Dokonce se dočkáte chvíle, kdy se k vám obloukem vrátí někdo, kdo váš život nedávno obloukem opustil. Když teď přijde s tím, že by se rád vrátil, neptejte se ho, co ho k tomu vedlo. Patrně byste se dozvěděli, že bez vás sice být mohl, ale bez sexu, který s vámi byl vždycky ve špičkové kvalitě, se obejít nedokázal.

Ryby

To, že jste se rozhodli, že někoho v posteli prostě nechcete, je jen vaše věc. Měli byste si však dopředu důkladně promyslet způsob, jakým mu to řeknete. Všeobecné řeči o tom, že bude lepší, když zůstanete kamarádi, byste si měli odpustit. Vy byste je sice pronášeli velice přesvědčivým způsobem, ale jemu by stejně došlo, že skutečný důvod je někde jinde.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA