Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 07. týden (11.2.2019 - 17.2.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Za to, že se miláčka snažíte při každé vhodné i méně vhodné příležitosti přímět k erotickým hrátkám, sklidíte leda tak krutý nevděk! Váš partner má za to, že byste měli nejdříve pracovat a sexu se věnovat až v čase, který zbude. Vy to máte v hlavně nastavené právě naopak. Luna se ve čtvrtek odpoledne naštěstí dostane do vašeho partnerského sektoru a postará se, abyste miláčka přesvědčili.

Býk

V sobotu, kdy jste pod vlivem konjunkce mezi Venuší a Plutem, to mezi vámi bude víc než krásné. Po poradě s partnerem se dokonce můžete rozhodnout, že nebudete ani vylézat z postele. Nadšení, které váš miláček dá najevo, vás vyloženě překvapí. Konečně jste se dočkali chvíle, kdy vám upřímně řekne, že je s vámi v posteli moc rád a že ho to neskutečně baví.

Blíženci

Než se rozhodnete, že se pustíte do nějakého erotického dobrodružství, měli byste chvíli uvažovat. Nezapomeňte, že jde o záležitost, kterou si sami neohlídáte. Zatímco vy jste ochotní mlčet a zbytečně nemluvit, druhá strana na tom zdaleka tak dobře není. Zejména Blíženci a Střelci se vztahem s vámi budou chlubit způsobem, který udržení veškerých tajemství úspěšně znemožňuje.

Rak

Váš idol, který se k vám skloní a dá vám najevo, že by si z vás rád udělat partnera nebo alespoň milence, vám to pěkně zavaří. Na jedné straně vás tato představa láká, ale na druhé si velice dobře uvědomujete, jak je to riskantní. Zkuste využít neděli, kdy je Luna ve Štíru, a po erotické stránce ho podrobte náročnému testu. To, zda ano nebo ne, si rozhodněte až potom.

Lev

Erotické chvíle sice máte v plánu, ale to, zda se uskuteční, je ve hvězdách. K ohrožení vaší sexuální rovnováhy stačí, když si vy otevřete nějakou zajímavou knížku a váš miláček zasedne k dobře rozehrané počítačové hře. V takovém případě se váš erotický život omezí na naprosto asexuální pusu na dobrou noc. Naštěstí to ani jednomu z vás vadit nebude.

Panna

To, že si něco přejete, ještě neznamená, že se z toho stane realita. Kdybyste se ale rozhodli, že sobotu, kdy se ve vašem sektoru romantiky setkává Venuše s Plutem, využijete k tomu, co by se bez přehánění dalo označit jako den erotického šílenství, vyjde to naprosto skvěle. Miláček bude vaším návrhem tak překvapený, že ho ani nenapadne, že by se mu mohl vzpouzet.

Váhy

Neustále přemýšlíte, co udělat pro to, abyste konečně získali člověka, který se vám opravdu líbí. Dá se čekat, že útok tentokrát vyjde, ale vy si ho musíte řádně načasovat. Když využijete pondělí, kdy je Luna ve Lvu, mohlo by se vám všechno podařit. Bohužel však hrozí, že ve chvíli, kdy budete mít svůj objev v posteli a jistý, vás dotyčný přestane bavit a vy začnete lovit někoho jiného.

Štír

Nějaké zalaškování byste si moc rádi dopřáli, ale to je asi tak všechno. Uvědomte si, že Venuše, která aktuálně prochází Kozorohem, vám žádné úlety nedovolí. Miláček vás bude hlídat na každém kroku a žádnou samostatnou akci vám nedopřeje. Nejdříve budete naštvaní, ale pak pochopíte, že vám jeho jednání zachránilo klidný život a partnerskou pohodu.

Střelec

S erotickým nesouladem, který mezi vámi a vaším partnerem panuje, nic nenaděláte. Právě se projevilo to, co jste sice tušili, ale před čím jste dosud důsledně zavírali oči. Navíc si musíte natvrdo uvědomit, že své potíže vyřešit nedokážete. Vaše temperamenty jsou opravdu nesouladné. O tom, že by se je vám podařilo sladit, nesněte, protože se vám to stejně nepodaří.

Kozoroh

Všechno, co se děje, směřuje ke stabilizaci vašeho vztahu a všech vašich vazeb včetně těch erotických. Problém je však s vaším bývalým partnerem. To, že jste se rozešli, mu nijak nevadí, ale s přerušením vašich sexuálních kontaktů se smířit odmítá. Nahlas tvrdí, že mu sex s nikým nechutnal a nechutná tak dobře jako s vámi. Potíž je v tom, že vy to vnímáte stejně.

Vodnář

Požadavky, které na vás v práci kladou, stále stoupají. Ještě horší je to však s těmi, které na vás má váš miláček. Naštěstí chápete, že erotika může fungovat i jako velice účinná relaxace a nijak se jí nevyhýbáte. Je jen potřeba, abyste miláčkovi vysvětlili, že čas, který věnujete jemu, nemůžete věnovat ani vaření, ani úklidu. Je tedy jen logické, že tyto oblasti zůstávají na něm.

Ryby

Neustále máte pocit, že jste všechno to krásné, co jste mohli s erotikou a v erotice zažít, propásli. Když však počkáte do úterka, kdy se ve vašem partnerském sektoru odehrává úplněk, zjistíte, že nejste zdaleka bez šance. Partner dokáže v lásce i v sexu projevit neskutečnou dávku fantazie a vy mu budete zdatně sekundovat. Moc se sice nevyspíte, ale to vám vadit nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA