Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 27. týden (1.7.2019 - 7.7.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vesmír projevuje svůj smysl pro humor a snaží se, abyste si to opravdu užili. Zatímco dosud jste celkem bez problémů prožívali sex bez lásky a docela vám to vyhovovalo, teď přichází změna. Poprvé v životě zažíváte lásku bez sexu a nějak nevíte, jak se k tomu postavit. Navíc vám miláček sdělí, že se mu aktuální podoba vašeho vztahu moc líbí a že na ní nic měnit nehodlá!

Býk

S trochou smutku zjišťujete, že vás váš miláček vlastně vůbec nezná. Definitivně vám to docvakne už v pondělí. Miláček vás bude pohánět k erotickým výkonům a ani ho nenapadne, že vaše snížená výkonnost může mít důvody, které s ním nemají vůbec nic společného. Vy se mu to sice snažíte vysvětlit. Pak máte pocit, že vás sice poslouchá, ale vlastně vůbec nevnímá.

Blíženci

Jde o týden, kdy se musíte smířit s tím, že máte práce tolik, že vám na erotiku zbývá podstatně méně času, než by se vám líbilo. Ještě nejlepší to bude v pondělí a v úterý večer, kdy je Luna ve vašem znamení. Čas, který si na sebe s miláčkem uděláte, se bude počítat sice spíše na desítky minut, než na celé hodiny, ale zase si můžete být jistí, že je využijete do poslední sekundy!

Rak

Když se vás miláček ptá, co byste chtěli jako dárek k narozeninám, vymyslete něco, co je zajímavé, erotické i vzrušující zároveň. Co kdybyste si domluvili společnou návštěvu nuda pláže? Nebo se rozhodnete, že si domů pořídíte vířivku a v ní si užijete krásný večer? V takovém případě byste sice museli sáhnout do úspor, ale toho by ani jeden z vás nelitoval.

Lev

Než se rozhodnete, že někoho začnete balit, zajímejte se o to, co se o něm povídá. Když zjistíte, že se s většinou svých předchozích partnerů rozešel kvůli svým dost výstředním erotickým preferencím, v žádném případě vás to neodradí. To, co se ostatním lidem nelíbí, je pro vás naopak pobídka a příslib zážitků, o kterých jste dosud jenom marně snili.

Panna

Je vám jasné, že se vaše bývalá láska ve světě a v životě neztratí. Nějaké zásadní nadšení to však ve vás nebudí. Opět zjistíte, že patří k lidem, které vyhodíte dveřmi, a oni se vám oknem vrátí. Dokonce přemýšlíte, zda byste si neměli najít partnera, kterého sice nebudete milovat, ale jehož přítomnost ve vašem životě vás před jejími dalšími pozornostmi dokáže ochránit.

Váhy

To, jak bude váš erotický život vypadat, si rozhodnete vy sami. Zejména v pondělí a v úterý večer, kdy je Luna ve vašem znamení, se vám podaří veškerou svou erotickou fantazii přenést na svého partnera tak, aby pochopil, co doopravdy chcete a potřebujete. Výsledkem bude sice totálně neprospaná noc, ale to ani jednomu z vás nijak zásadně na spokojenosti neubere.

Štír

Pokud chcete svého miláčka opravdu překvapit, vezměte do postele ovoce a pití. Bude to velice zajímavý zážitek. Nejdříve bude překvapený, ale pak usoudí, že je to vlastně skvělý nápad. Můžete dokonce čekat, že zapátrá v zásobách, určených pro výjimečné příležitosti, a vytáhne čokoládu, určenou k malování na tělo. Užijete si krásný večer a ještě hezčí noc!

Střelec

Než se rozhodnete, že si na dovolenou vezmete některé ze svých oblíbených erotických pomůcek, přemýšlejte. Nezapomeňte, že váš kufr bude projíždět zařízením, které bezpečně odhalí všechno, co v něm máte. Vy byste sice takovou chvíli pravdy zvládli bez problémů, ale váš partner by trpěl jako zvíře. Kdybyste se rozhodli, že se bez podobných hraček obejdete, bylo by to daleko lepší.

Kozoroh

Pondělní sextil mezi Venuší a Uranem vás dostane do situace, která vás vyvede z míry. Hrozí, že zapomenete na veškerou opatrnost a vrhnete se kolem krku prvnímu alespoň trochu přitažlivému člověku, který vám vstoupí do cesty. Na vaší straně však bude i v takové chvíli stát štěstí, které by se dalo označit jako nezasloužené. Večer sice začnete sexem, ale velice rychle dojde i na lásku.

Vodnář

Když se dozvíte, že o někoho nemáte usilovat, protože jeho získání je nad vaše síly, zareagujete bouřlivě a rychle. Pokud si dotyčný myslel, že vás tím odradí, velice rychle zjistí, že se spletl. Kdyby vás znal jen trochu víc, dobře by věděl, že vás nic z toho, co je lehké, neláká. Člověka, který vám vleze do postele sám a rychle, si vážit nebudete, ale toho, koho si nejdříve musíte získat, budete milovat hodně dlouho.

Ryby

Jde o týden, který můžete v oblasti erotiky a sexu brát jako oddechový. Žádná překvapení nepřijdou, ale to vám ani trochu nevadí. Pokud jste zadaní, překvapení nehledáte a románky odmítáte. Místo toho se věnujete dokonale předvídatelnému sexu se svým partnerem. A pokud zadaní nejste, říkáte si, že týden, kdy můžete jen tak nezávazně flirtovat, je vlastně docela fajn.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA