Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 28. týden (8.7.2019 - 14.7.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Mix obdivu, který ke svému miláčkovi cítíte, a žárlivosti, se kterou se potýkáte, vytvoří velice zajímavou atmosféru. Zejména v pondělí a v úterý si navíc musíte dávat pozor na erotické vazby, které mohou vznikat v práci. Pokud člověka, který se kolem vás motá, včas nezarazíte a nevysvětlíte mu, že žádný sex v úvahu nepřipadá, budou z toho jen zbytečné komplikace.

Býk

Akčnost vašeho miláčka vám silně leze na nervy. Zatímco vy byste si zejména o víkendu rádi dopřáli chvíli, kdy se budete pomalu probouzet a ještě pomaleji vstávat, váš partner usoudí, že bude lepší, když se všechno budete snažit stihnout co nejrychleji. Když ale začne mluvit o tom, že byste měli zrychlit a zefektivnit i sex, naštvete se definitivně a na hodně dlouho.

Blíženci

Když se partner rozhodne, že trochu zpestří váš erotický život, budete mít co dělat, abyste se nezačali nahlas smát. Nahlas byste ale měli říct, že se vám jeho nápady vyloženě zamlouvají. Vaše období erotického růstu začne hned ve středu večer. Luna bude ve Vodnáři a vy si opět potvrdíte, že si s partnerem máte co říct jak v posteli, tak v normálním běžném životě.

Rak

Úvahy o tom, že byste si se svým utajovaným partnerem našli byt na vášnivé schůzky, jsou čím dál intenzivnější. Potíž je však v tom, že váš nový objev nedokáže mlčet a velice rád by se vámi pochlubil. V takovém případě hrozí, že kolem začne trousit nenápadné narážky, z nichž každému dojde, co se děje. To, že by vám tím mohl zkomplikovat život, ho ani nenapadne.

Lev

Za to, že erotiku v hojném množství a kvalitní podobě k životu prostě potřebujete, se nemáte proč stydět. Je ale potřeba, abyste to vzali v úvahu i při výběru svého životního druha. Můžete se sice přesvědčovat, že je především nutné, aby byl spolehlivý a zajištěný, ale to zdaleka není podstatné. Když vám to spolu nebude ladit v sexu, je všechno ostatní k ničemu.

Panna

Sexem se toho sice dá zvládnout a vyřešit spousta, ale všechno přece jen ne. Pochopíte to ve chvíli, kdy s partnerem potřebujete probrat něco, co je opravdu důležité. On se ani nebude tvářit, že vás poslouchá, ale místo tvůrčích nápadů vám začne vysvětlovat, jak ho vzrušujete. Už to, že po něm v takové chvíli něco nehodíte, můžete brát jako svůj životní výkon.

Váhy

Nejzajímavějším dnem bude středa, kdy jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Saturnem. Pokud chcete žít tak, abyste plnili povinnosti a přitom si užili podle svých představ i sex, dá vám to spoustu práce. Naštěstí máte partnera, který po kvalitní erotice touží stejně intenzivně jako vy. Ten se pak postará, abyste doma nemuseli nic dělat a mohli jít rovnou na věc!

Štír

Opravdu nevíte, zda o vás váš partner stojí, nebo zda vás chce mít jen jako zdroj erotického uspokojení a ozdobu do postele. To, o co mu opravdu jdete, pochopíte až o víkendu. Moc rád by s vámi trávil žhavé noci (ovšem jen tehdy, kdy na vás bude mít chuť a kdy se mu to bude hodit), ale jinak by byl nejšťastnější, kdybyste se hned po finále co nejrychleji oblékli a vypadli.

Střelec

Skoro by se dalo říct, že jde o týden, kdy by pro vás erotika klidně mohla nebýt. Zajímavé je to zejména na dovolené. Zatímco miláček chce, abyste spolu byli co nejčastěji, vy přemýšlíte o památkách a zajímavých místech, které jste už viděli a které byste ještě vidět chtěli. Trpělivost svého miláčka byste však neměli napínat do nekonečna. Neriskujte stav, kdy se na vaše místo v jeho životě i v posteli dostane někdo jiný.

Kozoroh

Zatmění, které ve vašem znamení probíhá v úterý, a do nějž je zakomponovaná i Venuše, vás dostává do značně náročné situace. Kromě partnera, kterého máte, vytáhne z minulosti člověka, který vám byl kdysi hodně drahý. Když pak začne vzpomínat na doby, kdy jste byli spolu, a podotkne, že sex s vámi byl stejně to nejlepší, co kdy poznal, opravdu nebudete vědět, co dělat...

Vodnář

Luna, která se od středečního poledne do pátečního odpoledne pohybuje vaším znamením, se na kvalitě vašeho erotického života moc pozitivně nepodepíše. Naopak hrozí, že dostane vás a vašeho partnera do hodně nepříjemné situace. Stačí, abyste mu nahlédli přes rameno do mobilu. Tam uvidíte něco, co vás donutí, abyste začali přemýšlet, zda je vám stejně věrný jako vy jemu. A závěry, k nimž dospějete, se vám líbit nebudou...

Ryby

Vzhledem k Venuši, která prochází Rakem, máte ve svých erotických prioritách jasno. Zejména o víkendu, kdy na to máte čas, si budete s miláčkem sex užívat v každé volné chvíli. Pokud to jde, pošlete děti k prarodičům a sami se pak zavřete doma. Pro svůj vztah tím uděláte víc, než sérií návštěvu u renomovaného psychoterapeuta. Navíc to bude zadarmo!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA