Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 49. týden (2.12.2019 - 8.12.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vánoce a erotika mají spolu společného daleko víc, než si myslíte. Pokud se však rozhodnete, že jako dárek věnujete miláčkovi erotické prádlo, které si obléknete a tak ho dovedete do stavu slastného šílenství, dobře si to rozmyslete. V neděli, kdy je Luna ve Lvu, se máte sklon předvádět. Klidně by se pak mohlo stát, že byste si prádlo oblékli už teď, a to pravé vánoční pak museli kupovat znovu.

Býk

S představou, že hádka je to nejlepší afrodisiakum, byste se měli velice rychle vyrovnat. Ostatním to tak možná funguje, ale ve vašem případě je to jinak. Zásadní příčinou, proč to nejde, je hrdost vašeho miláčka. Když mu v pondělí pod vlivem Luny ve svém znamení navrhnete usmiřovací sex, dozvíte se o sobě a o své povaze tolik nepříjemného, že k jakémukoli sexu nedojde až do Vánoc.

Blíženci

Venuše, která se aktuálně nachází ve vašem sektoru erotiky a sexu, vám velice ulehčuje život. Když nevíte, co partnerovi říct, aby se nezlobil, stačí, když mu navrhnete sex. Svou žádost umíte pronést tak neodolatelně, že ho ani nenapadne, že by vás mohl odmítnout. Bude z toho sice nejedna neprospaná noc, ale taky pozitivní zážitky, které vám pomohou toto hektické období zvládnout.

Rak

V pátek a v sobotu, kdy Luna prochází vaším znamením, si musíte čas rozdělit tak, abyste měli čas jak na pečení chutných vánočních kousků, tak na partnera, který po vaší pozornosti intenzivně touží. Zvlášť zajímavé to bude v pátek, kdy se ve vašem partnerském sektoru setkává Venuše s Plutem. Sex bude sice rychlý, ale zase tak vášnivý, že to ani vám ani partnerovi vadit nebude.

Lev

O svých erotických zkušenostech moc nemluvte, a o lidech, s nimiž jste je nabývali, se nebavte už vůbec. Nikomu do toho nic není. Z vašeho bývalého milence se navíc může stát partner některého z vašich dobrých kamarádů. Připravte se v tomto směru na překvapení opravdu nečekaná. Když zjistíte, co se děje, bude vám hned jasné, proč jste mluvit neměli.

Panna

Hlavně miláčkovi nevysvětlujte, že pravidelný a kvalitní sex je přesně to, co potřebujete, abyste se cítili dobře a abyste v práci podávali plné výkony. Kdyby šlo jen o to, že vám svými erotickými talenty pomáhá, aby vám na světě bylo hezky, byl by s tím možná i srozuměný. Když se však dozví, že se s ním milujete jen proto, abyste mohli svými výkony udivovat kolegy v práci, upřímně se naštve.

Váhy

Do toho, s kým jste a s kým spíte, nikomu nic není. Můžete to sice opakovat pořád dokola, ale vaše rodina má stále pocit, že vám to toho může a hlavně má právo mluvit. Navíc jde o týden, kdy je vaše vládkyně Venuše v Kozorohu pod náročnými aspekty. Možná by bylo dobré, kdybyste se o svém erotickém životě s nikým nebavili. Když dokážete předstírat, že žádný erotický život vlastně ani nemáte, bude to ještě lepší.

Štír

Než se v pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, rozhodnete, že svého miláčka vzbudíte vášnivým mazlením, dobře si to rozmyslete. Dopadlo by to naprosto jinak, než si představujete. Vy byste sice dali najevo svou touhu, ale miláček by reagovat zcela jinak, než si představujete. Dozvěděli byste se, že nevíte, co je ohleduplnost, protože ho nenecháte ani vyspat.

Střelec

Úplněk, který se ve čtvrtek odehraje ve vašem partnerském sektoru, se vám postará o opravdu krásný den. S partnerem se nemusíte o ničem složitě domlouvat. Ve všem podstatném, jako je třeba sex, stačí, když se na sebe jenom podíváte. Všechno vám bude okamžitě jasné. Spor může vypuknout jen o to, zda se máte sexu věnovat nepřetržitě, nebo zda máte kromě toho dělat i něco jiného.

Kozoroh

Zkuste sami sobě vysvětlit, že sex opravdu nemusí být za všech okolností jen odpovědná záležitost, ke které se přistupuje s náležitou vážností. Zkuste si s miláčkem hrát a uvidíte, jak to může být krásné. Co kdybyste si třeba zahráli na paní učitelku se zlobivým žákem, nebo naopak na přísného pana doktora, který nové sestřičce vysvětluje, jak to u něj na oddělení chodí?

Vodnář

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, si hodně hlídejte způsob, kterým dáváte miláčkovi své city a požadavky najevo. Je potřeba, abyste vsadili především na city a jemné lichotky. Pokud půjdete rovnou na věc, přijde naprosto nepředpokládaná a hodně ostrá reakce. Výsledkem bude večer nejen bez mazlení, ale taky bez sexu.

Ryby

Zatímco první tři dny týdne probíhají v erotice relativně normálně a větší překvapení nepřinesou. Ve čtvrtek hrozí krize. Stojí za ní úplněk v Blížencích a váš hubatý miláček. Když si začne z vás a vašeho milostného umění dělat legraci, budete to zvládat velice obtížně. Situace se vylepší až v pátek. Je sice třináctého, ale trigon Marse s Neptunem vám jak den, tak i váš erotický život zásadně vylepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA