Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 48. týden (25.11.2019 - 1.12.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Než se rozhodnete, že čtvrtečního nebo pátečního předvánočního večírku využijete k osvěžení svého dosud nudného erotického života, dobře si to rozmyslete. Nemuselo by to dopadnout dobře. Při svém bezchybném vkusu a smyslu pro dramatično byste patrně sáhli po favoritovi svého nadřízeného. Zatím o tom sice nikdo neví, protože je to tajné, ale stejně by vám to neodpustil.

Býk

Se sexy prádlem to moc nepřehánějte. Když si ho oblečete během normálního pracovního týdne, budete miláčkovi dlouho vysvětlovat, že jste ho pořizovali právě pro něj. Když si ho vezmete o víkendu, dozvíte se, že ho nepotřebujete, protože celý víkend budete trávit prací a předvánočními přípravami. Není to sice zdaleka tak žhavé, ale poznámky vašeho partnera vám náladu zkazí dokonale.

Blíženci

Na započetí erotického dobrodružství, které má k něčemu vypadat a které vám má přinést zajímavé zážitky, vám moc času nezbývá. Pokud si ho chcete opravdu užít, musíte si v pondělí přivstat a využít až do večera každou minutu, kdy je Jupiter ve vašem partnerském sektoru. Ohledně erotiky pak musí být vaše nabídky jednoznačné a velice konkrétní. Obvykle to sice váš styl není, ale jinak to nejde.

Rak

Je potřeba, abyste rozvinuli veškerou svou erotickou kreativitu. Zapomeňte na to, co jste spolu dosud dělali, a vrhněte se na to, co jste s partnerem vždycky dělat chtěli. Zvlášť krásně vám to půjde v úterý večer. Využijete energii sextilu mezi Venuší a Marsem! Vy projevte něhu, partnera popostrčte k aktivitě a oba si vychutnávejte sex, který bude opravdu krásný.

Lev

Opět se přesvědčíte, že si s vámi miláček dělá, co chce. Má pocit, že pokaždé, kdy se začnete rozčilovat nebo po něm začnete něco chtít, zvládne situaci tím, že vám nabídne sex. Dosud mu to mohlo fungovat, ale tentokrát byste se měli ozvat. Když mu dáte najevo, že jste jeho taktiku prokoukli a že se vám ani trochu nelíbí, možná by se nad sebou zamyslel.

Panna

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si s miláčkem užíváte každé chvíle, kdy můžete být spolu. O to, aby vám bylo opravdu dobře, se postará Jupiter, který se v pondělí večer dostal do vašeho sektoru lásky a romantiky. S jeho pomocí dokážete odložit své nejistoty a komplexy a začnete si vychutnávat všechno, co vám život nabízí a skýtá.

Váhy

V pondělí, kdy je Luna ve Vodnáři, vás čeká spousta provokací s erotickým podtextem. Můžete si vybrat, zda se kvůli tomu budete rozčilovat, nebo zda se rozhodnete, že zareagujete stejně. Kdybyste si slíbili, že si nastoupený směr podržíte, byl by druhý způsob podstatně lepší. Provokatér by alespoň pochopil, že nedáte svou kůži lacino a že by mohl narazit ještě tvrději, než narazil.

Štír

Příznivý vývoj svého erotického života můžete čekat až od pondělí výše. Pomůže vám v tom jak Luna v Rybách, tak Jupiter, který se přesunul do vašeho sektoru komunikace. Když budete chtít miláčkovi vysvětlit, co po něm v sexu i mimo sex chcete, dokážete mu to podat tak, aby to nebral jako úkolování, ale aby se na to začal těšit. Oboustrannou spokojenost máte jistou.

Střelec

Štěstí, na které jste od začátku roku zvyklí, vám už tak intenzivně nepřeje. Vy to můžete sice vnímat úkorně, ale váš miláček bude naprosto nadšený. Konečně se přestal bát vaší přelétavosti a zároveň i rostoucí erotické aktivity lidí, kteří vám váš vztah závidí. Teď si sex oba užíváte. Miláček se nebojí o vaši věrnost a vy mu nemusíte dokazovat, že se bojí zbytečně.

Kozoroh

Před novými erotickými zkušenostmi neuhýbejte. Nemyslete si, že je nepotřebujete. Počítejte však s tím, že i vy budete přinášet nové zkušenosti svému miláčkovi. Využijte úterý a středu, kdy je Luna v Rybách a kdy vás baví mazlení víc, než práce. Na to, abyste se věnovali práci na své kariéře, budete mít spoustu času ve čtvrtek a v pátek. Na začátku týdne si užívejte sex!

Vodnář

Dejte si pozor, abyste svým jednáním váš vztah neohrožovali víc, než je rozumné a než je zdrávo. Když mu budete vyprávět, jak se o vás kolegové na vánočním večírku málem rvali a jak jste se museli snažit, abyste jim unikli, domácí atmosféru to moc nevylepší. Pak ho sice můžete přesvědčovat, že jste přeháněli a že to tak divoké zdaleka nebylo, ale on vám stejně věřit nebude.

Ryby

Před plánováním svého erotického života si musíte vybrat, zda vám jde o reálnou a možná i trochu drsnou erotiku, nebo zda jen chcete uskutečňovat své krásné a romantické sny. Pokud se rozhodnete pro první přístup, využijte energie, kterou vám v úterý nabízí sextil mezi Venuší a Marsem. A pokud chcete snít a pozorovat, jak se vaše sny uskutečňují, počkejte si do neděle

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA