Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 47. týden (18.11.2019 - 24.11.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pokud chcete spolu s miláčkem najet na erotické novinky a do vašich hrátek zavést některá vylepšení, moc času na to nemáte. Musíte to zvládnout je v pondělí. Luna je sice ve Štíru, ale Venuše se poslední den nachází ve Střelci, který podobným nápadům přeje. Když se zpozdíte do úterka, nic zajímavého vás už nečeká. Venuše bude v Kozorohu a v posteli nudná klasika.

Býk

Partner, který má pocit, že se mu v poslední době nevěnujete zdaleka tak ohnivě, jak byste podle něj měli a jak je zvyklý, vůbec neví, která bije. Doporučte mu, aby se podíval do kalendáře. Pak možná pochopíte, že máte spoustu starostí jak v práci, tak i doma. To, že ho to nenapadlo samotného, je však taky vaše vina. Děláte všechno za něj a pak se divíte, že mu spousta věcí uniká...

Blíženci

V úterý, kdy se ve vašem partnerském sektoru odehrává novoluní, čekejte doma zajímavou debatu. Miláček začne nahlas mluvit o tom, co byste měli v posteli vylepšit. Dokonce začne vysvětlovat, co s tím hodlá udělat on sám a vlastními silami. Budete tím tak překvapení, že se nezmůžete na slovo. To, že se pokusíte v sexu vylepšit i něco ze své strany, si slíbíte leda tak v duchu.

Rak

V pondělí, kdy jste pod vlivem Luny ze svého sektoru lásky a romantiky, máte k sexu hodně rozporuplný přístup. Na jedné straně byste si ho moc rádi dopřáli, ale na druhé nechcete dávat choutky a požadavky, které v tomto směru máte, moc zřetelně najevo. Nezdá se vám, že se chováte tak trochu nerozumně? Když něco chcete, překonejte ostych a klidně si o to řekněte!

Lev

Požadavky, které na vás vaše okolí má, jsou opravdu náročné. Zejména na večírcích a jiných společenských akcích se chce, abyste vypadali skvěle, ale přitom ne moc sexy. Ctitele z řad firemních kolegů si držte od těla a nápadníky z řad vyššího managementu ještě dál. Neriskujte kvůli (většinou navíc mizernému) večírkovému sexu své pracovní postavení!

Panna

Prostor na naplnění i těch nejodvážnějších erotických snů je značný. Je jen potřeba, abyste se zbavili zbytečného ostychu a jasně (alespoň sami pro sebe) definovali, co v tomto směru vlastně chcete. V další etapě byste to měli svému miláčkovi podat tak, aby pochopil, že to není jen vaše přání, ale že je to cesta k tomu, aby vám bylo oběma dobře. Když to dokážete, bude to skvělé!

Váhy

Je potřeba, abyste s partnerem dokázali naplánovat svůj erotický život stejně efektivně, jako plánujete všechny jiné společné aktivity. Objektivně by však bylo nejlepší, kdybyste počkali do víkendu. Luna bude ve svobodomyslném Vodnáři, což zaručí uvolněnou a příjemnou atmosféru. Za svá přání se nebudete stydět, ale dokážete je bez problémů a s chutí sdílet!

Štír

To, že vás sex ve třech láká, je pochopitelné. Než se však rozhodnete, že ho vyzkoušíte, měli byste si to hodně dobře rozmyslet. Efekt by mohl být o hodně problematičtější, než si vůbec dokážete představit. V pondělí by se negativní následky daly ještě zvládnout, ale od úterý výše by to bylo skoro nemožné. Luna v Kozorohu takovým experimentům prostě nepřeje.

Střelec

To, že při Slunci ve svém znamení riskujete, je naprosto normální. Pokud však jde o riziko, které se týká vašeho erotického života, bude všechno trochu složitější. Pokud si chcete dopřát nějaké povyražení mimo svůj partnerský vztah, asi se neovládnete. Přesto byste si měli uvědomit, že za nynějších astrologických podmínek je prozrazení skoro jisté...

Kozoroh

Sami se nepoznáváte! Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Uranem, jdete do toho, po čem toužíte, po hlavě. Na následky se neohlížíte. To, co na to říkají lidé z vašeho okolí, vás nezajímá. Důvody svého jednání jim nevysvětlíte, protože si je nedokážete vysvětlit sami. Je vám jen jasné, že poprvé po dlouhé době v erotice nepřežíváte, ale opravdu žijete.

Vodnář

V pracovní části týdne toho máte tolik, že vám na erotiku nezbude čas. O to krásnější bude víkend. V noci ze soboty na neděli, kdy bude Luna ve vašem znamení, se vás zmocní pocit skoro sváteční. S miláčkem je vám tak dobře, že byste v neděli nejradši z postele ani nevylezli. To, že to z nejrůznějších důvodů udělat musíte, berete jako něco velice úkorného.

Ryby

Váš nový vztah vypadá velice slibně. Navíc začínal naprosto jinak, než začínaly všechny lásky, které jste měli před ním. Romantické očekávání nahradil sex, s nímž jste vůbec neotáleli. Teď však s údivem zjišťujete, že si v něm své místo na slunci získává i romantika. Když ještě chvíli vydržíte, zjistíte, že máte vlastně všechno, co jste od vztahu kdy chtěli...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA