Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 46. týden (11.11.2019 - 17.11.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V úterý, kdy se Mars dostává z vašeho partnerského sektoru do oblasti, kde přímo ovlivňuje erotiku a sex, sami sebe nepoznáváte. Kromě erotických hrátek vám nezáleží nejenže na práci a povinnostech, ale ani na kamarádech a domluvených aktivitách. Pokud máte miláčka stejné krevní skupiny, bude nadšený. Býkům a Kozorohům se však váš přístup k životu zamlouvat nebude.

Býk

Nic z toho, co vám miláček nabízí jako způsob, jímž byste mohli obohatit své erotické hrátky, se vám nelíbí. Kdyby bylo na vás, byli byste nejspokojenější, kdybyste si zalezli do postele a tam si spolu pročítali erotickou literaturu. To, co byste si přečetli, byste si hned vyzkoušeli a ocenili. Pro vašeho partnera by to sice bylo trochu pomalé, ale vy byste byli spokojení.

Blíženci

Zvláště o víkendu, kdy bude už Slunce ve vašem partnerském sektoru, si dejte pozor, abyste svým partnerským hrátkám nenastavili moc rychlé tempo. Bude lepší, když využijete Lunu, která je od pátečního jitra ve Vahách a vsadíte spíše na romantiku a na něhu. O nic nepřijdete. Po prvotním oťukání dojde i na vášně. Ty pak ale budou v kvalitě, kterou jste dosud nepoznali.

Rak

Fungujete naprosto paradoxně. Toho, koho vám kamarádi doporučují, nechcete ani vidět. Fyzicky vás nevzrušuje a navíc si ani nemáte co říct. Když však narazíte na člověka, o kterém všichni mluví jako o proutníkovi, pro kterého budete jen dalším zářezem na pelesti jeho postele, funguje všechno skvěle. A při Marsu ve Štíru je navíc naděje, že toho nebudete litovat!

Lev

To, že vás erotika během pracovní části týdne nebaví, je za aktuálních konstelací naprosto přirozené. Když si však počkáte do pátečního odpoledne, kdy se Slunce přesouvá do vašeho sektoru lásky a romantiky, všechno bude rázem jinak. Váš miláček vás přestane provokovat a vy se budete chovat tak, aby pochopil, že ho milujete a že o tom nepochybujete a pochybovat nebudete.

Panna

Když vám někdo není sympatický, nesnažte se to překonávat. Hlava vám sice říká, že jde o člověka, s nímž byste se měli dobře a po jehož boku by vám odpadla většina praktických starostí. Když se ale zamyslíte nad životem, který byste po jeho boku vedli, dojde vám, že by to stálo za houby. Navíc byste si mohli být jistí, že by vám s ním nechutnal ani sex!

Váhy

Než se rozhodnete pro nové erotické začátky, přemýšlejte, co vám na vašem nynějším vztahu vlastně vadí. Pokud usoudíte, že je to zásadní nedostatek erotické i jiné komunikace, se svým rozhodnutím ještě chvíli počkejte. Když vydržíte do víkendu, kdy už bude Slunce ve Střelci, může se v tomto ohledu něco změnit tak rychle a pozitivně, že to bude až připomínat zázrak.

Štír

To, že do svého partnerského vztahu dáváte spoustu energie, je zajisté chvályhodné. Přesto byste si měli dát pozor, abyste to nepřehnali. Pocit, že vztah a jeho podobu ovlivňuje, musí přece mít i váš miláček. Zkuste využít středu a čtvrtek, kdy je Merkur v pragmatické Panně a na všem potřebném se domluvit. K vašemu překvapení to půjde rychleji a lépe, než si umíte představit.

Střelec

Jediné, co opravdu potřebujete, je notná dávka zdravého rozumu, chladná hlava a realistický náhled na svět. Je to nutná výbava, která vám pomáhá předcházet problémům. Když vám kamarádi vysvětlují, jak promilují celé noci, můžete se leda tak usmát. Jejich řečem opravdu nevěřte. A pokud chcete, aby vás brali vážně, klidně jim něco podobného říkejte taky.

Kozoroh

To, že se Mars dostane v úterý do Štíra, neovlivní ani tak váš erotický život, jako vaše vztahy. Navíc se můžete spolehnout na opravdu dobré kamarády. Pokud potřebujete skrýt nějaký svůj zálet, můžete si být jistí, že pro vás v tomto směru udělají maximum. V případě potřeby se dokážou tvářit tak nevinně, že jim uvěří i váš jinak velice zkušený a podezíravý partner.

Vodnář

O svých záměrech se s nikým nebavte. Nebylo by to k ničemu dobré. Problémy byste měli především s partnerem. Měl by strach, že jste se někde eroticky zaháčkovali a na něj zapomínáte. Kdybyste si však dali pozor, abyste mu průběžně projevovali pozornost v intenzitě, na kterou je zvyklý, mohli byste si užívat domácí erotiky i přemýšlet o svých záměrech.

Ryby

Stav, kdy se kolem vás motají dva zhruba stejně přitažliví lidé, je pro vás dost překvapivý. Moc nevíte, jak byste ho měli řešit. Představa, že byste s jedním šli na večeři a s druhým třeba do kina, se vám ani trochu nelíbí. Je vám jasné, že se budete muset rozhodnout. Naštěstí to těžké nebude. Když si počkáte do středy, vyřeší se všechno lehce a hlavně samo od sebe.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA